Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Katwijk

Bekijk contactgegevens

Contact

Tegenover de Etos
Taatedam 2
2225BN Katwijk
Tel: 06 1009 0002

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
Gesloten
  • U kunt bij ons gratis parkeren

  • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Katwijk

Bovendien leveren wij de volgende diensten

Sim-only
Verkoop Refurbished iPhones

Wij repareren de volgende devices

Smartphone

Tablet

laptop

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
Altijd dichtbij
Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
Een service van hoge expertise

Telefoon reparatie winkels in Noord-Holland

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Katwijk
Average rating:  
 21 reviews
by Joke B. on Telefoon reparatie Katwijk
Telefoon reparatie Katwijk

Ik had een schermbreuk aan mijn telefoon en ben toen naar telefoon maken Katwijk gegaan om te vragen wat de reparatie kosten zouden zijn. Omdat de prijs meeviel kon ik hem meteen achterlaten bij de winkel in Katwijk voor scherm reparatie. Tevens hebben ze mij geadviseerd over hoe ik de schade bij de verzekering kon declareren en inmiddels is het bedrag vergoed. Hartelijk dank

by Amir on Telefoon reparatie Katwijk
phone repair katwijk

Ik ben zeer te vrede met de service van deze telefoonwinkel. Mijn telefoon was snel gemaakt en doet het weer perfect. Nog eens bedankt heren!

by Caroline Schellens on Telefoon reparatie Katwijk
iphone repair Katwijk

Ben erg tevreden. Ze staan echt voor kwaliteit repair. Het ziet er schoon uit. Jullie hebben je best je gedaan!

by Jill on Telefoon reparatie Katwijk
telefoonwinkel katwijk

Ik ben uitstekend geholpen bij de reparatie van mijn Samsung Tablet. De heren hebben keurig werk geleverd en dat tegen een zeer betaalbaar prijsje. Ik kom hier zeker terug de volgende keer dat het weer mis gaat!

by Angela Slotenkerk on Telefoon reparatie Katwijk
Telefoon winkel Katwijk

Als je naar een goede telefoon winkel opzoek bent dan raad ik je deze van harte aan. Heb er namelijk goede ervaring mee. Ze doen er alles aan om je tevreden te houden en denken tot het uiterste met je mee.

by Hanna on Telefoon reparatie Katwijk
phone arts katwijk

Vriendelijke mensen die je telefoon snel voor je kunnen fixen. Je kunt al direct zien dat je telefoon in goede handen is bij de erg ervaren reparateur. Ik was eigelijk een beetje in paniek aangezien ik mijn telefoon geen moment kan missen maar ik werd direct gerust gesteld inhad mijn telefoon in 20 min al terug.

by Puk on Telefoon reparatie Katwijk
iPhone reparatie Katwijk

Bij een andere reparatie winkel werd mijn telefoon niet goed gemaakt, na de 2de keer terug was het probleem nog niet verholpen.

Ben toen maar verder gaan zoeken en kwam telefoonmaken.nl tegen en nu zij de reparatie hebben gedaan is het probleem er niet meer.

Het geld dat ik eerdere aan die andere winkel heb betaald heb ik niet terug ontvangen, maar nu weet ik wel waar ik in het vervolg heen moet gaan als er weer wat is.

Dat word dus voor altijd telefoonmaken.nl en raad ze zeker aan als je niet het zelfde als mij wilt meemaken. Bovendien maken zij de telefoon met originele onderdelen en dat scheelt een hoop gedoe

by Zayn on Telefoon reparatie Katwijk
telefoon reparatie katwijk aan de rijn

De onderdelen die deze winkel levert zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee. Ik heb mijn scherm hier 2 jaar geleden laten maken en hij doet het sinds dien nog perfect. Ik ben vandaag weer langs gegaan voor een nieuwe batterij en ook de nieuwe batterij doet het helemaal zoals het hoort. Ik hoef mijn telefoon maar 1 keer p.d. goed vol te laten laden en dan kan ik er de hele dag mee door. Klasse!

by Arnold on Telefoon reparatie Katwijk
phone Repair Katwijk

Goedkoop
Top service
Klantvriendelijk

by Liva on Telefoon reparatie Katwijk
iphone repair katwijk

Ik heb mijn tablet hier langs gebracht voor een reparatie. Toen ik hem weer kwam ophalen was mijn tablet in weer een topconditie!

by Juul on Telefoon reparatie Katwijk
telefoonwinkel katwijk

Snelle service. dat komt goed uit in een spoed geval. Ik heb mijn telefoon niet langer dan 20min moeten missen voor de reparatie. Ook de prijzen zijn goed te doen en het personeel neemt de tijd om net dat beetje extra service te geven.

by Noah on Telefoon reparatie Katwijk
telefoon winkel katwijk

Ze zijn direct en eerlijk zonder addertjes onder het gras. Telefoonreparatie word direct aangenomen en laten de klant niet onnodig lang wachten

by Naomi on Telefoon reparatie Katwijk
phone arts katwijk

Ik ben vooraf goed geinformeerd en wist helemaal waar ik aan toe was. Het personeel is eerlijk en direct tegen de klanten op een goede manier. Er wordt goed naar je geluisterd en er komen geen extra kosten bij. helder en snelle en vriendelijke service.

by Lizzy on Telefoon reparatie Katwijk
iphone reparatie katwijk

Het personeel is vriendelijk en er hangt een goede sfeer in de winkel. De monteur weet waar hij over praat en komt al zijn beloftes na. Zeker 5 sterren voor deze telefoonwinkel!

by Mohamed on Telefoon reparatie Katwijk
telefoon reparatie katwijk

Ik heb veel ervaring met meerdere winkels en tot nu toe is telefoonmaken de beste die ik in al die tijd ben tegen gekomen. Ze hebben correcte service, luisteren naar je en proberen je altijd zo goed en snel mogelijk te helpen.

by Samuel on Telefoon reparatie Katwijk
phone repair katwijk

Vriendelijk en formele service. Helder en transparante uitleg en dat alles tegen een zeer schappelijke prijs.

by Hans on Telefoon reparatie Katwijk
iphone repair katwijk

Ben hier geweest een schermreparatie van m'n telefoon. Service: top, vakkennis: top, supervriendelijk en behulpzaam.
Dit is echt een aanrader,.......

by Maxime on Telefoon reparatie Katwijk
telefoonwinkel katwijk

Het is niet de eerste keer dat ik bij telefoon maken Katwijk met een probleem binnen kom en elk keer hebben ze een oplossing voor me gevonden.

by Beertje on Telefoon reparatie Katwijk
telefoon winkel katwijk

Het scherm van mijn Iphone laten vervangen, het nieuwe scherm heeft uitstekend beeldkwaliteit en functioneert perfect. Goed adres voor schermreparatie!

by Elles on Telefoon reparatie Katwijk
iphone reparatie katwijk

Ik ben hier vanmiddag langs geweest omdat de microfoon van mijn iphone vervangen moest worden. De oude gaf steeds een ruis. De heren van Telefoonmaken hebben dat prima opgelost voor mij en mocht ik binnen 3 maanden nog last hebben dan kan ik terugkomen voor verder onderzoek. Ontzettend fijne service, erg betrouwbaar en professioneel!

by Yana on Telefoon reparatie Katwijk
telefoon reparatie katwijk

Ik heb mijn telefoon in de wasbak laten vallen toen ik een poging deed te multitasken. Na mijn telefoon in de rijst te hebben gelegd kreeg ik nog steeds geen teken/signaal van leven. Toen ben ik ermee naar telefoon maken gegaan en nog geen uur later liep ik weer vrolijk, opgelucht en bellend de winkel weer uit. Topservice, ware experts!