Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Kerkrade

Bekijk contactgegevens

Telefoon reparatie Kerkrade.
Bel ons om er zeker van te zijn of we het onderdeel op voorraad hebben 045 750 4707
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Kerkrade? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Kerkrade, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Kerkrade direct terecht. Bijvoorbeeld uw telefoon reparatie in Heerlen (045 750 4707) laten uitvoeren of misschien zelfs dichterbij.
Ga hiervoor naar onze Winkelzoeker met meer dan 90 winkels door heel Nederland.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 16:00
Gesloten
  • U kunt bij ons gratis parkeren

  • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Kerkrade

Bovendien leveren wij de volgende diensten

Sim-only
Verkoop Refurbished iPhones

Wij repareren de volgende devices

Smartphone

Tablet

laptop

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
Altijd dichtbij
Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
Een service van hoge expertise
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Kerkrade
Average rating:  
 21 reviews
by Maher on Telefoon reparatie Kerkrade
telefoonwinkel kerkrade

Prima service, ik ben langs gegaan voor de tablet van mijn zoon, ze konden hem direct repareren met garantie. De winkel zag er netjes uit en het personeel is erg vakbekwaam. Zeker om aan te raden!

by Kaat on Telefoon reparatie Kerkrade
telefoon reparatie kerkrade

Twijfel vooral niet om je gsm bij telefoonmaken.nl te laten maken. Zij weten echt waar ze over praten en nemen zelfs de moeilijkste reparaties die andere winkels weigeren aan. Vakkundige professionals die weten hoe ze de wensen van hun klanten kunnen vervullen. Absolute aanrader!

by Elsa on Telefoon reparatie Kerkrade
telefoon winkel kerkrade

De heren van telefoonmaken hebben keurig resultaat geleverd. Ik heb mijn telefoon zelfs gepoetst terug gekregen. klant gericht, Vriendelijk, Kundig en professioneel. Wat wil je nog meer?

by Maren on Telefoon reparatie Kerkrade
gsm reparatie kerkrade

Ik ben super geholpen afgelopen vrijdag! Ik had gebeld voor info en ben keurig te woord gestaan! Levering en afhandeling waren super goed! ik ben inmiddels vaste klant!

by Aliya on Telefoon reparatie Kerkrade
telefoonzaak kerkrade

Accu mijn iPad kapot gegaan en dus ben ik even langs gegaan voor reparatie. Keurig bericht gekregen dat ik hem kon ophalen. Goede service en communicatie skills. Zo hoort het!

by Caspar on Telefoon reparatie Kerkrade
iphone reparatie kerkrade

Mooie zaak. Deskundige personeelsleden die de tijd nemen om je goed te helpen en antwoord te geven op al je vragen. Telefoonmaken voldoet volkomen aan mijn wensen. Vanaf nu kom ik alleen nog bij Telefoonmaken voor reparatie!

by Jolijn on Telefoon reparatie Kerkrade
telefoonwinkel kerkrade

Vakkundig geholpen. Mijn probleem kon direct worden verholpen en de service die ik er bij kreeg wat uitmuntend.

by Lyam on Telefoon reparatie Kerkrade
telefoon reparatie kerkrade

Zeer tevreden! Heb vooraf even gebeld voor info en toen ik in de winkel aankwam was alles al duidelijk en kon ik direct mijn mobiel achter laten. Ik ben ondertussen even wat boodschapjes gaan halen en toen ik terug kwam lag mijn mobiel al helemaal klaar met bon en al. Goede snelle service en vriendelijk personeel. Echt een topper hoor!

by Elodie on Telefoon reparatie Kerkrade
telefoon winkel kerkrade

Topservice. Mijn telefoon stond keurig op tijdindicatie klaar om op gehaald te worden van de schermreparatie. Ik heb mijn telefoon geheel gepoetst terug gekregen, Toptent!

by Aliyah on Telefoon reparatie Kerkrade
gsm reparatie kerkrade

Communicatie was goed. Heb mijn telefoon langs gebracht en kon hem keurig op tijd komen halen. Ze doen wat ze beloven en komen erg betrouwbaar over. zeker 5 sterren waardig!

by Febe on Telefoon reparatie Kerkrade
telefoonzaak kerkrade

Erg overzichtelijke website, Kon mijn dichtstbijzijnde telefoonmaken vestiging gemakkelijk via de routeplanner vinden, hartstikke handig. Heb ook vooraf de prijzen op de website kunnen vinden dus was al prima geïnformeerd over hoe en wat. Ook de service was uitstekend!

by Aly on Telefoon reparatie Kerkrade
iphone reparatie kerkrade

Ontzettend goed en vriendelijk te woord gestaan. duidelijke antwoorden gekregen op al mijn vragen gekregen en goede garantieservice op de gehele reparatie. Goed bedrijf, aanrader.

by Diede on Telefoon reparatie Kerkrade
telefoonwinkel kerkrade

Via de telefoon vriendelijk en enthousiast geholpen. Eenmaal in de winkel werden ik en mijn vrouw netjes verder geholpen. Mijn vrouw is dik tevreden met het resultaat. Zij blij, ik blij. Hartelijk dank en tot de volgende!

by Francesco on Telefoon reparatie Kerkrade
telefoon reparatie kerkrade

Voortreffelijk geholpen. Hij begon direct aan de reparatie en was ook heel snel klaar, Ondanks dat mijn Lg snel gerepareerd werd zat het nieuwe scherm er echt goed en stevig op. Naar alle tevredenheid geholpen. 10 Sterren meer als verdiend!!

by Selma on Telefoon reparatie Kerkrade
telefoon winkel kerkrade

Snelle levering en goede kwaliteit en service! Bedankt 🙂

by Maas on Telefoon reparatie Kerkrade
gsm reparatie kerkrade

Ik ben erg tevreden over de service en de kwaliteit Telefoonmaken.nl. Nu al de 3e reparatie en ben alle 3 de keren erg vriendelijk en vakkundig geholpen. Ga zo door telefoonmaken. mvg tevreden klant!

by Tristan on Telefoon reparatie Kerkrade
telefoonzaak kerkrade

Vorige week mijn telefoon laten maken hier en het bevalt me super goed. De medewerkers waren heel vriendelijk en hielpen mijn goed. Duimpje omhoog!

by Jildou on Telefoon reparatie Kerkrade
iphone reparatie kerkrade

Hartelijk ontvangen. Fijne zaak voor al je vragen en reparatie. Erg fijne service.

by Lenneke on Telefoon reparatie Kerkrade
telefoonwinkel kerkrade

Telefoon maken gaat net dat stapje verder dan andere. dat maakt het meer als waard om je mobiel hier te laten repareren. Aanrader

by Clasina on Telefoon reparatie Kerkrade
telefoon reparatie kerkrade

Kwam binnen met een kapotte scherm en voorcamera. Liep nog geen 30min later zo blij als een kind in de snoepwinkel de deur weer uit. Super kwalitatieve service en reparatie. Dik aan te raden!

by Duke on Telefoon reparatie Kerkrade
telefoon winkel kerkrade

Super goed geholpen. Super tevreden, ik heb zeker waar voor mijn geld gekregen. Ik raad iedereen aan om naar telefoon maken te komen voor reparatie!!