Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Nieuw-Lekkerland

Bekijk contactgegevens

Contact

Bij onze partner STACOM
Hellemanstraat 2
2957AM Nieuw-Lekkerland
Tel: 0184-689 750

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:30 – 17:30
08:30 – 17:30
08:30 – 17:30
08:30 – 17:30
08:30 – 17:30
09:30 – 16:00
Gesloten
  • U kunt bij ons gratis parkeren

  • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Nieuw-Lekkerland

Bovendien leveren wij de volgende diensten

Sim-only
Verkoop Refurbished iPhones

Wij repareren de volgende devices

Smartphone

Tablet

laptop

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
Altijd dichtbij
Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
Een service van hoge expertise

Telefoon reparatie winkels in Zuid-Holland

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Nieuw-Lekkerland
Average rating:  
 10 reviews
by Ilona van Berkel on Telefoon reparatie Nieuw-Lekkerland
Telefoon reparatie Nieuw-Lekkerland

Tijdens vakantie me telefoon laten vallen en het scherm lag aan stukken. Via via hoorde ik van telefoon maken en ik kan je zeggen heb er geen minuut spijt van gekregen. Uitleg was goed ging en met een snelle service en vriendelijke medewerkers was ik binnen een uur weer bereikbaar. Zeker een aanrader! Bedankt telefoon maken en mocht er nog een keer wat aan me telefoon zijn dan weet ik jullie te vinden!

by Lou on Telefoon reparatie Nieuw-Lekkerland
stacom nieuw lekkerland

Heel vriendelijk geholpen door een enthousiaste baliemedewerker die mij goede uitleg heeft kunnen geven en de telefoon direct door gaf aan de monteur die er ook direct aan begon. Heel professionele service echt een aanrader.

by Joris on Telefoon reparatie Nieuw-Lekkerland
iphone Reparatie Nieuw-Lekkerland

Mijn iphone schermpje laten repareren, super blij mee. Kon direct terecht.

by Kim on Telefoon reparatie Nieuw-Lekkerland
gsm Reparatie Nieuw-Lekkerland

Als iemand je beld en je telefoon staat op Trilfunctie dan is het best handig als ie daad werkelijk ook trilt. Dat was bij mij dus niet het geval. Gelukkig kon Telefoonmaken.nl mij daar prima bij helpen.

by Ben Ovitsch on Telefoon reparatie Nieuw-Lekkerland
Mobiel reparatie Nieuw-lekkerland

TOP!! Ik had pech met m'n mobiel en kon langskomen na een telefoontje, ze gingen direct aan de slag en hebben de accu vervangen. Zonder te vragen is het scherm schoon gemaakt, dit terwijl ik mijn aangeboden chocomel nuttigde. De vriendelijke monteur heeft me ook adviezen gegeven over hoe met het opladen van mijn accu om te gaan, ook de verkoopmedewerker en andere monteurs zijn erg vriendelijk en geven goede uitleg op mijn vragen. Ik ben zeer dankbaar en zal hier zeker terugkomen!!

by Aart-Jan on Telefoon reparatie Nieuw-Lekkerland
Batterij van Samsung vervangen

Perfect gerepareerd!

by Vajèn on Telefoon reparatie Nieuw-Lekkerland
stacom openingstijden

Uitstekende en professionele service. Een regelrechte aanrader!

by Cornelis on Telefoon reparatie Nieuw-Lekkerland
Telefoonwinkel Nieuw-Lekkerland

Topzaak. Beter dan die andere!

by Bas on Telefoon reparatie Nieuw-Lekkerland
stacom

Uitstekende behandeling bij aankoop van een telefoonhoes.

by Nolan on Telefoon reparatie Nieuw-Lekkerland
Telefoon winkel Nieuw-Lekkerland

Topzaak. Beter dan die andere!