Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Noordwolde

Contact

Telefoon reparatie Noordwolde.
Wij werken uitsluitend op afspraak wegens reparatie op locatie. 0850 200 158
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Noordwolde? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Noordwolde, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Noordwolde direct terecht. Ga hiervoor naar telefoon reparatie in Gorredijk om een telefoon reparatie te laten uitvoeren.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Op Afspraak
Op Afspraak
Op Afspraak
Op Afspraak
Op Afspraak
Op Afspraak
Gesloten
 • U kunt bij ons gratis parkeren

 • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Noordwolde.

  Bovendien leveren wij de volgende diensten

  Sim-only
  Verkoop Refurbished iPhones

  Wij repareren de volgende devices

  Smartphone

  Tablet

  laptop

  Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
  Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
  Altijd dichtbij
  Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
  Een service van hoge expertise

  Telefoon reparatie winkels in Provincie Friesland

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Telefoon reparatie Noordwolde
  Average rating:  
   17 reviews
   by Quentin
  Gsm reparatie Noordwolde

  Fantastisch. Ik dacht in het begin dat het ze nooit zal lukken om binnen 30 minuten een samsung galaxy scherm te vervangen en wilde dat wel eens meemaken, maar ik moet zeggen Het is ze gelukt bij telefoon maken Borne

   by Malika S.
  gsm reparatie Noordwolde

  Heel snel en goed geholpen. Ben blij dat ik hier ben gekomen. Heb een goedkope prijs moeten betalen en ben professioneel geholpen. Ik kon ook meteen langs komen voor mijn gsm reparatie. Een aanrader is het zeker.

   by Aria
  Telefoon reparatie Noordwolde

  De reparatie is heel vlot verlopen. Mijn telefoon is weer gloedje nieuw. Hier weten ze hoe ze een telefoon reparatie moeten uitvoeren.

   by Faas
  gsm Noordwolde

  De speaker werkte niet goed in mijn telefoon. Ik ging na het werk naar deze winkel om het te repareren. Het duurde een kwartier. Ik zat erin in een mooie hoek. Ik ontspande me erin en zij repareerde mijn telefoon perfect.

   by Monique Stuurman
  iPhone reparatie Noordwolde

  Vandaag mijn iPhone laten vallen en belde meteen naar telefoonmaken. Ze waren bijna dicht en had vertelt dat ik de iphone volgende dag nodig had en ze zeiden mevrouw we wel wachten op u. Nou super na sluitingstijd toch nog gemaakt voor weekend zodat ik hem toch kan gebruiken. Ik zeg topper verdiend een 10 zeer vriendelijke mensen en zijn er echt voor de klanten.

   by Angelo
  gsm reparatie Noordwolde

  Ik geef telefoonmaken zeker 5 sterren omdat ze mij op voorhand alle details hebben uit gelegd. Ik heb een vacature uitgeprint en een vacature via de mail ontvangen en zij kwamen al hun beloftes na. Ik vind deze zaak heeft professioneel te werk gaan.

   by Davi
  gsm reparatie Noordwolde

  Tijdens het werk ontstond er een storing op mijn telefoon. Ging naar de winkel voor onderhoud. Het was een groot pand met in het midden een mooie tuin en bibliotheek. Na een half uur gaf hij me mijn telefoon. Ik betaalde de kosten en heb ging naar huis.

   by Wafa
  Telefoon reparatie Noordwolde

  Zeer aan te raden! Binnen een 30 min. weer een iphone zo goed als nieuw gerepareerd bij deze telefoon reparatie winkel in Borne.

   by Felix
  gsm Noordwolde

  Ik ging naar de winkel om een nieuwe telefoon te kopen. Ik kwam binnen en alles was mooi. Ik ging naar een vitrine met Huawei telefoons. Ik nam een telefoon voor een mooie prijs en passend bij mij. De functies zijn goed.

   by Judith
  iPhone reparatie Noordwolde

  Scherm gerepareerd van iPhone binnen 25 minuten en voor een goede prijs. De moeite waard!

   by Laura
  Gsm reparatie Noordwolde

  De ear speaker was kapot. Dat was erg irritant. Nu hij weer is gemaakt heb ik er meer plezier van dankzij telefoon maken

   by Eva
  gsm reparatie Noordwolde

  Ik ben al een tijdje opzoek naar een goeie stevige hoes van een goede kwaliteit voor mijn iphone, maar heb die niet zo gauw kunnen vinden. Ik liep toevallig langs Telefoonmaken.nl en had voldoende tijd om even binnen te lopen. Ik heb er een goede hoes voor een mooi prijsje kunnen vinden.

   by Arnold
  Telefoon reparatie Noordwolde

  Er was een software probleem opgedoken bij mijn gsm. Deze is goed opgelost en werkt weer prima

   by Dirk
  gsm Noordwolde

  Ik was van school onderweg en opeens gaf mijn telefoon een storing aan. Ging naar de winkel voor onderhoud in de centrum van de stad. Waar alle winkels voor reparatie zijn. Daar trok een winkel mijn aandacht en heette me welkom met vreugde. Ik gaf mijn telefoon voor reparatie en zat koffie te drinken en een boek te lezen. Na een half uur was kan repareren mijn telefoon klaar. De tijd is snel gegaan.

   by Emma
  iphone reparatie Noordwolde

  Ik heb per ongeluk al mijn foto's van de telefoon verwijderd. Mijn vriendin vertelde me dat iemand de foto's terug kan plaatsen. Hij heeft dat binnen 5 minuten gedaan, ik ben erg tevreden.

   by Tommie
  Gsm reparatie Noordwolde

  Het is echt een aanrader. Puur hoe ze te werk gaan is simpel weg perfect.

   by Dienie
  gsm reparatie Noordwolde

  Hey mensen, heb net een super goede service gehad voor mijn iphone. Gebeld en mocht er meteen mee langskomen om te laten repareren.