Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Olderberkoop

Contact

Telefoon reparatie Olderberkoop?
Wij werken uitsluitend op afspraak wegens reparatie op locatie. 0850 200 158
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Olderberkoop? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Olderberkoop, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Olderberkoop direct terecht. Bijvoorbeeld uw telefoon reparatie in Gorredijk laten uitvoeren of misschien zelfs dichterbij.
Ga hiervoor naar onze Winkelzoeker met meer dan 100 winkels door heel Nederland.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Op Afspraak
Op Afspraak
Op Afspraak
Op Afspraak
Op Afspraak
Op Afspraak
Gesloten
 • U kunt bij ons gratis parkeren

 • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Olderberkoop

  Bovendien leveren wij de volgende diensten

  Sim-only
  Verkoop Refurbished iPhones

  Wij repareren de volgende devices

  Smartphone

  Tablet

  laptop

  Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
  Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
  Altijd dichtbij
  Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
  Een service van hoge expertise

  Telefoon reparatie winkels in Provincie Friesland

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Telefoon reparatie Olderberkoop
  Average rating:  
   15 reviews
   by Zoe
  gsm reparatie Olderberkoop

  Mijn complimenten naar het team van telefoonmaken. Het nieuwe telefoonscherm werkt uitstekend en is ook heel helder en van goede kwaliteit. Topteam, volgende keer kom ik rechtstreeks hierheen.

   by Sara
  gsm winkel Olderberkoop

  Goed geholpen

   by Carla
  gsmwinkel Olderberkoop

  Het scherm van mijn telefoon brak toen hij uit de auto viel. Ik ging naar deze winkel omdat het mijn favoriete bestemming is voor reparatie van elektronica. Ze maakte het klaar voor ze het konden repareren terwijl ik ging zitten om heerlijke thee te drinken in het overdekte ruimte waar je koffie kan drinken. Het is echt een geweldige winkel.

   by Teun
  gsm shop Olderberkoop

  Ik werd wakker in de ochtend en mijn telefoon werkte niet. Ik ging zoeken naar een winkel voor onderhoud had deze gevonden. De winkel is klein en staat een oude man. Ik gaf hem de telefoon en na tien minuten gaf hij me mijn telefoon werkend terug. Ik was onder de indruk van zijn veelzijdigheid ik betaalde de reparatie en ging naar huis.

   by Anna
  computer winkel Olderberkoop

  Sommige toetsen op mijn computer werken niet meer. Ik ging naar reparatiewerkplaats, hij vroeg me 15 minuten te wachten, na een kwartier was mijn computer goed gerepareerd, ik ben blij.

   by Jacomus
  gsm reparatie Olderberkoop

  Prettige service en goede kwaliteit

   by Filou
  gsm winkel Olderberkoop

  Klantvriendelijk en uitstekende service

   by Siem
  gsmwinkel Olderberkoop

  Mijn telefoonsysteem werd erg traag. Ik ging naar de winkel die via google heb gevonden. Een van de medewerkers vertelde me dat ik na de tijd ... op hem wachtte terwijl ik met hem praatte. Aardige persoon. En repareerde mijn telefoon tegelijkertijd vakkundig.

   by Nicolle
  gsm shop

  De scherm is goed gemaakt jongens. Mijn dochter straalt weer. Hartelijk dank voor de snelle service

   by Silvy
  computer winkel Olderberkoop

  Mijn computer muis bewoog niet goed, dus ik pakte mijn computer naar winkel. Hij vroeg me even in de winkel te wachten en ik ging rond totdat mijn computer was gerepareerd. De winkel was prachtig.

   by Jan Willem
  Gsm Reparatie Olderberkoop

  De geheugen van mijn telefoon was in de war geraakt. Ik ging naar deze winkel om het te laten repareren. Ik wachtte tot de medewerker klaar was met de reparatie en zat daar in een nette hoek. Het decor is indrukwekkend. Hij repareerde mijn telefoon uitstekend. Ik ben dankbaar!

   by Elin
  Gsm Winkel Olderberkoop

  Mijn telefoon viel en hij ging niet meer aan. Ik ging naar telefoon reparatie winkel. De winkel is groot en hij heeft een plek om koffie te drinken, ik zat te wachten op mijn telefoon dat zij repareerde terwijl ik een kop koffie dronk.

   by Antonetta
  Gsmwinkel Olderberkoop

  Mijn telefoon had een oplaad probleem. Ik ging naar de winkel met mijn vriend. Het was een mooie winkel en heeft veel nieuwe telefoons. De zitruimte lijkt een bibliotheek. Na een beetje wachten gaf hij me telefoon terug en ging ik naar huis.

   by Sanne
  Gsm Shop Olderberkoop

  Mijn telefoon oplader was defect. Mijn vriend nam me mee naar deze winkel. Ze behandelden ons heel vriendelijk, vroegen ons om in een speciale hoek te gaan zitten en lieten ons er warme chocomelk drinken omdat het een regenachtige dag was. En het duurde maar een even om het te repareren. Het is echt indrukwekkend hoe zij dat hebben gedaan.

   by Bart
  Computer Winkel Olderberkoop

  Mijn telefoon viel en zijn scherm was kapot. Ik ging naar winkel en hij zou het binnen 20 minuten kunnen vervangen. ik ben blij