Premium Partner

Telefoonmaken Rotterdam Zuid

Bekijk contactgegevens

Contact

Bij onze partner Gold Call
Vuurplaat 457
3071AR Rotterdam
Tel: 010 840 95 40

Openingstijden Vuurplaat

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
12:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 19:00
10:00 – 18:00
12:00 – 18:00

Neem direct contact op met Telefoonmaken Rotterdam Zuid

Bovendien leveren wij de volgende diensten

Sim-only
Verkoop Refurbished iPhones

Wij repareren de volgende devices

Smartphone

Tablet

laptop

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
Altijd dichtbij
Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
Een service van hoge expertise

Telefoon reparatie winkels in Zuid-Holland

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Rotterdam Zuid
Average rating:  
 15 reviews
by Erik van Meeteren on Telefoon reparatie Rotterdam Zuid
telefoon reparatie rotterdam

Ik had online een scherm gekocht en een kennis van mij zou hem erop zetten maar had niet meteen tijd voor me. Toen ben ik met de gsm de winkel in gegaan en als service hebben ze hem er ook op gezet. Helemaal top

by jk on Telefoon reparatie Rotterdam Zuid
weer een blije dochter

vandaag een nieuw scherm in mijn dochters iphone latten zetten.
alles werkt,prima reparatie.

by Ezra on Telefoon reparatie Rotterdam Zuid
telefoon reparatie rotterdam zuid

Van goede kwaliteit onderdeel voorzien, ziet er weer nieuw uit. Ik ben tevreden met alles!

by Oscar on Telefoon reparatie Rotterdam Zuid
telefoonmaken rotterdam

Top service, goed geholpen en niet te duur. Een echte aanrader!

by Tessa on Telefoon reparatie Rotterdam Zuid
iphone maken rotterdam

Mijn eerste bezoek aan telefoonmaken was heel prettig. Vriendelijke en keurige behandeling, nuchter advies, redelijke tarieven en een snelle afhandeling.

by Rene Hassfeld on Telefoon reparatie Rotterdam Zuid
iphone reparatie rotterdam zuid

Ik heb het scherm van mijn iPhone laten vervangen. In eerste instantie leverde dat een telefoon op die een eigen leven leidde. Na een tweede bezoek en opnieuw een nieuw scherm werkt alles prima. Heel tevreden over de goede service.

by Leon noomen on Telefoon reparatie Rotterdam Zuid
telefoonmaken rotterdam

Langs geweest zonder afspraak omdat mijn telefoon helemaal niets meer deed. Dit bleek aan het oplaadpunt te liggen. Van tevoren werden de kosten opgegeven en binnen een half uur was alles opgelost en getest. Omdat ik een paar maanden eerder al was langs geweest om een gebarsten display te laten vervangen kreeg ik zelfs nog extra korting. Prima en vriendelijke service!

by Bert Wagenvoort on Telefoon reparatie Rotterdam Zuid
Scherm reparatie Rotterdam

Wanneer je de zaak binnen loopt merk je gelijk dat deze een professionele uitstraling heeft. De dame achter de balie wist waarover ze het had. Mijn telefoon in de ochtend gebracht en kon hem in de middag zeker weer ophalen. Goed uitgelegd welke reparatie ze verricht hadden. Ik moest het bedrag betalen dat bij het inleveren van de telefoon genoemd werd. En dit was een goedkopere prijs dan een aantal andere telefoon reparatie winkels vroegen. Ook de bedragen die op de site vermeld worden kloppen. Bij een volgend defect zal ik ze zeker weer gaan raadplegen.

by Cowboy Mikesh on Telefoon reparatie Rotterdam Zuid
iphone scherm reparatie rotterdam

Vriendelijke gasten, snelle service. Kwaliteit klopt met prijsverhouding. Zijn zeker niet duur.

by Melissa Kuiper on Telefoon reparatie Rotterdam Zuid
iphone repair rotterdam

Hallo, ik heb me telefoon gisteren laten maken hij was gevallen. Ik heb m echt splinter nieuw terug gekregen echter wil ik jullie bedanken hiervoor.

by Harold Post on Telefoon reparatie Rotterdam Zuid
telefoonmaken rotterdam

Een goede en betrouwbare winkel zeker een aanrader!

by Ilona Huisman on Telefoon reparatie Rotterdam Zuid
Iphone reparatie Rotterdam

Mijn iphone zat in mijn achterzak samen wat losgeld. Ik dacht dat dat geen kwaad kon tot ik erop ben gaan zitten en er een dikke ster in mijn scherm zat. Ben hiervoor naar telefoonmaken gegaan omdat je geen afspraak hoeft te maken en omdat je direct geholpen kunt worden. Binnen 15 minuten zat er weer een nieuw scherm op. Ik heb mijn lesje wel geleerd 🙂

by Lidia Koster on Telefoon reparatie Rotterdam Zuid
Telefoon repareren rotterdam

Dit is in de 1ste keer dat ik hier kom. Ik kan er niks over zeggen. De telefoon ziet er perfect uit en is binnen de afgesproken tijd gerepareerd. Hebben ze netjes gedaan!

by Wim Peeters on Telefoon reparatie Rotterdam Zuid
Telefoon laten maken Rotterdam

Scherm was kapot. Weggebracht en even later kon ik hem weer ophalen!! Deed het weer super bedankt jongens!

by Damion van Veen on Telefoon reparatie Rotterdam Zuid
Reparatie telefoon Rotterdam

Prima zaak Goede service. Aanrader. Ze zijn Top!