Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Soest

Contact

Telefoon reparatie Soest.
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Soest? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Soest, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Soest direct terecht. Bijvoorbeeld uw telefoon reparatie in Utrecht laten uitvoeren of misschien zelfs dichterbij.
Ga hiervoor naar onze Winkelzoeker met meer dan 100 winkels door heel Nederland.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
12:00 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 20:00
09:30 – 17:00
Gesloten
 • U kunt bij ons gratis parkeren

 • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Soest

  Bovendien leveren wij de volgende diensten

  Sim-only
  Verkoop Refurbished iPhones

  Wij repareren de volgende devices

  Smartphone

  Tablet

  laptop

  Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
  Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
  Altijd dichtbij
  Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
  Een service van hoge expertise
  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Telefoonmaken
  Average rating:  
   21 reviews
   by Lieke
  phone store repair soest

  Super goed geholpen. Mijn Smartphone is dezelfde dag gemaakt en dat terwijl het onderdeel op dat moment niet eens op voorraad was. Gelukkig konden ze het bestellen en dezelfde dag nog geleverd. Wat mij betreft echte aanraders!

   by Jesse Kamphuizen
  telefoonwinkel soest

  Ik kon langs komen zonder afspraak en mijn telefoon was binnen 20 minuten klaar, sta er echt versteld van. Ze gaan zo professioneel aan het werk en behandelen een klant met respect en geduld. je merkt gewoon dat ze je oprecht helpen en adviseren als je om advies vraagt.

   by Joe Steenhuisen
  telefoon reparatie soest

  Ben langs geweest afgelopen week om mijn toestel te laten repareren. Moest er een nieuwe scherm op laten zetten en ook de camera was kapot. Heb deze beide laten maken voor een goede prijs. Personeel was vriendelijk en de kwaliteit van mijn camera is beter dan dat ie eerst was nu kan ik weer mooie foto's maken.

   by Els
  iphone reparatie soest

  Ben de jongeman enorm dankbaar voor zijn goede en vooral snelle service. Dankzij hem kan ik weer verder.

   by Dominik
  telefoonwinkel soest

  Ik moest van de week een vanuit huis werken waardoor de lijn is doorgeschakeld. Maar het gehoor deed het niet zo goed. Ik ben bij 3 winkels geweest die me allemaal niet konden helpen omdat het zogenaamd een software probleem was. Bij deze was het geen probleem en binnen 30 minuten was alles klaar. Ik heb ook gelijk een paar nieuwe oortjes en een hoesje gekocht. 5 verdiende sterren voor snelheid, deskundigheid en service!!!

   by Diana Vermeulen
  Phone Store Repair Soest

  De speaker van mijn ipad deed het al een tijdje wat minder goed. Toen ik hier echt last van kreeg heb ik mijn ipad even naar telefoonmaken.nl gebracht. Nog geen 2 uur later kon ik hem weer op komen halen en kon ik eindelijk mijn ipad weer zonder oortjes gebruiken. Het personeel was erg klantvriendelijk en geduldig met mijn lastige vragenlijst.

   by Chris
  telefoon reparatie soest

  Top zaak. Ik kom zeker terug!

   by Nienke H.
  iphone reparatie soest

  Terwijl ik wacht op mijn reparatie gaven ze me koffie met melk. Hun service en hun behandeling was goed, ik ben blij dat ik naar deze winkel ben gekomen.

   by Bart
  Telefoonwinkel Soest

  Prima smartphone reparatie en goede prijs -kwaliteits verhouding. Je krijgt in deze telefoonzaak echt waarde voor je geld!

   by Cindy K.
  Phone Store Repair Soest

  De aardige monteur heeft de reparatie aan mijn telefoonscherm netjes uitgevoerd. Je ziet er niks meer van! Top telefoonzaak!

   by Milan van de Velde
  iphone reparatie Soest

  Zeer goed geholpen door het personeel! Mooie zaak en verstand van iPhone reparaties.

   by Maike
  Telefoon Reparatie Soest

  Snelle en betaalbare service. Mijn iPhone mobiel reparatie kon ter plekke worden uitgevoerd. Wat knap dat dat tegenwoordig allemaal zo snel kan!

   by Thamara
  Iphone Reparatie Soest

  Vriendelijke heren die overduidelijk kaas hebben gegeten van hun vak. Nette telefoonwinkel, goede geordend en schoon.

   by Laila C.
  Telefoonwinkel Soest

  Zeer vriendelijke mensen die je de tijd geven maar ook de ruimte om na te denken of eventueel te bespreken. Ze hebben mij telefoonscherm keurig gemaakt. Goede telefoonzaak!

   by Maryam
  Phone Store Repair Soest

  Ik ben afgelopen zaterdag hier geweest, ik ben erg vakkundig geholpen. Ze hebben er een vaste klant bij. Wat ik vooral erg fijn vond dat je apparaat meteen wordt gemaakt. Aanrader!

   by Niels
  Telefoon Reparatie Soest

  Keurige service. Vriendelijke monteurs die doen wat ze beloven. De reparatie was op tijd klaar en heb netjes de garantie bon van de reparatie gekregen.

   by Isabel
  Iphone Reparatie Soest

  Ik schrijf normaal nooit reviews. Maar deze keer doe ik het graag want ben super tevreden. Ik bracht mijn Samsung die niet meer wilde opstarten en hoppa. Ik kreeg hem terug en hij werkt weer zoals van te voren. En dat voor een hele goeie prijs. Echt een dikke aanrader dus.

   by H. Oosterveen
  Telefoonwinkel Soest

  Samsung A3 laad niet meer op. Bleek niet alleen aan de batterij te liggen. Prima gerepareerd tegen een zeer redelijke prijs. En binnen 2 dagen! Heel goed.

   by Karin
  Phone Store Repair Soest

  Snel en kwalitatieve gsm repair tegen marktconformer reparatie prijzen. De onderdelen zijn hier ook van goede kwaliteit. Mijn nieuwe telefoonscherm ziet er mooi en helder uit en is goed op mijn smartphone gemonteerd.

   by Nathalie N.
  Telefoon Reparatie Soest

  Vriendelijk en professioneel geholpen in de telefoonwinkel. Mijn laadprobleem kon dezelfde middag al worden opgelost door een nieuwe batterij. Topservice!

   by Marcha
  Iphone Reparatie Soest

  Mijn iPad hier gebracht voor reparatie. De aardige man heeft mijn scherm snel en netjes vervangen. Ik kon mijn ipad dezelfde middag al komen halen.