Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Soest

Bekijk contactgegevens

Contact

Bij onze partner Phone Store Repair
Van Weedestraat 55
3761CD Soest
Tel: 06 3631 4880

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
12:00 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 20:00
09:30 – 17:00
Gesloten
  • U kunt bij ons gratis parkeren

  • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Soest

Bovendien leveren wij de volgende diensten

Sim-only
Verkoop Refurbished iPhones

Wij repareren de volgende devices

Smartphone

Tablet

laptop

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
Altijd dichtbij
Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
Een service van hoge expertise
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoonmaken
Average rating:  
 21 reviews
by Milan van de Velde on Telefoonmaken
iphone reparatie Soest

Zeer goed geholpen door het personeel! Mooie zaak en verstand van iPhone reparaties.

by Joe Steenhuisen on Telefoonmaken
telefoon reparatie soest

Ben langs geweest afgelopen week om mijn toestel te laten repareren. Moest er een nieuwe scherm op laten zetten en ook de camera was kapot. Heb deze beide laten maken voor een goede prijs. Personeel was vriendelijk en de kwaliteit van mijn camera is beter dan dat ie eerst was nu kan ik weer mooie foto's maken.

by H. Oosterveen on Telefoonmaken

Samsung A3 laad niet meer op. Bleek niet alleen aan de batterij te liggen. Prima gerepareerd tegen een zeer redelijke prijs. En binnen 2 dagen! Heel goed.

by Lieke on Telefoonmaken
samsung reparatie soest

Super goed geholpen. Mijn Smartphone is dezelfde dag gemaakt en dat terwijl het onderdeel op dat moment niet eens op voorraad was. Gelukkig konden ze het bestellen en dezelfde dag nog geleverd. Wat mij betreft echte aanraders!

by Jesse Kamphuizen on Telefoonmaken
telefoonwinkel soest

Ik kon langs komen zonder afspraak en mijn telefoon was binnen 20 minuten klaar, sta er echt versteld van. Ze gaan zo professioneel aan het werk en behandelen een klant met respect en geduld. je merkt gewoon dat ze je oprecht helpen en adviseren als je om advies vraagt.

by Diana Vermeulen on Telefoonmaken
ipad reparatie soest

De speaker van mijn ipad deed het al een tijdje wat minder goed. Toen ik hier echt last van kreeg heb ik mijn ipad even naar telefoonmaken.nl gebracht. Nog geen 2 uur later kon ik hem weer op komen halen en kon ik eindelijk mijn ipad weer zonder oortjes gebruiken. Het personeel was erg klantvriendelijk en geduldig met mijn lastige vragenlijst.

by Els on Telefoonmaken
iphone reparatie soest

Ben de jongeman enorm dankbaar voor zijn goede en vooral snelle service. Dankzij hem kan ik weer verder.

by Isabel on Telefoonmaken
samsung reparatie soest

Ik schrijf normaal nooit reviews. Maar deze keer doe ik het graag want ben super tevreden. Ik bracht mijn Samsung die niet meer wilde opstarten en hoppa. Ik kreeg hem terug en hij werkt weer zoals van te voren. En dat voor een hele goeie prijs. Echt een dikke aanrader dus.

by Chris on Telefoonmaken
telefoon reparatie soest

Top zaak. Ik kom zeker terug!

by Dominik on Telefoonmaken
telefoonwinkel soest

Ik moest van de week een vanuit huis werken waardoor de lijn is doorgeschakeld. Maar het gehoor deed het niet zo goed. Ik ben bij 3 winkels geweest die me allemaal niet konden helpen omdat het zogenaamd een software probleem was. Bij deze was het geen probleem en binnen 30 minuten was alles klaar. Ik heb ook gelijk een paar nieuwe oortjes en een hoesje gekocht. 5 verdiende sterren voor snelheid, deskundigheid en service!!!

by Maryam on Telefoonmaken
ipad reparatie soest

Ik ben afgelopen zaterdag hier geweest, ik ben erg vakkundig geholpen. Ze hebben er een vaste klant bij. Wat ik vooral erg fijn vond dat je apparaat meteen wordt gemaakt. Aanrader!

by Nienke H. on Telefoonmaken
iphone reparatie soest

Terwijl ik wacht op mijn reparatie gaven ze me koffie met melk. Hun service en hun behandeling was goed, ik ben blij dat ik naar deze winkel ben gekomen.

by Karin on Telefoonmaken
Samsung Reparatie Soest

Snel en kwalitatieve gsm repair tegen marktconformer reparatie prijzen. De onderdelen zijn hier ook van goede kwaliteit. Mijn nieuwe telefoonscherm ziet er mooi en helder uit en is goed op mijn smartphone gemonteerd.

by Maike on Telefoonmaken
Telefoon Reparatie Soest

Snelle en betaalbare service. Mijn iPhone mobiel reparatie kon ter plekke worden uitgevoerd. Wat knap dat dat tegenwoordig allemaal zo snel kan!

by Bart on Telefoonmaken
Telefoonwinkel Soest

Prima smartphone reparatie en goede prijs -kwaliteits verhouding. Je krijgt in deze telefoonzaak echt waarde voor je geld!

by Nathalie N. on Telefoonmaken
Ipad Reparatie Soest

Vriendelijk en professioneel geholpen in de telefoonwinkel. Mijn laadprobleem kon dezelfde middag al worden opgelost door een nieuwe batterij. Topservice!

by Thamara on Telefoonmaken
Iphone Reparatie Soest

Vriendelijke heren die overduidelijk kaas hebben gegeten van hun vak. Nette telefoonwinkel, goede geordend en schoon.

by Cindy K. on Telefoonmaken
Samsung Reparatie Soest

De aardige monteur heeft de reparatie aan mijn telefoonscherm netjes uitgevoerd. Je ziet er niks meer van! Top telefoonzaak!

by Niels on Telefoonmaken
Telefoon Reparatie Soest

Keurige service. Vriendelijke monteurs die doen wat ze beloven. De reparatie was op tijd klaar en heb netjes de garantie bon van de reparatie gekregen.

by Laila C. on Telefoonmaken
Telefoonwinkel Soest

Zeer vriendelijke mensen die je de tijd geven maar ook de ruimte om na te denken of eventueel te bespreken. Ze hebben mij telefoonscherm keurig gemaakt. Goede telefoonzaak!

by Marcha on Telefoonmaken
Ipad Reparatie Soest

Mijn iPad hier gebracht voor reparatie. De aardige man heeft mijn scherm snel en netjes vervangen. Ik kon mijn ipad dezelfde middag al komen halen.