Telefoonmaken Uden

Contact

Telefoon reparatie Uden.
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Uden? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Uden, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Uden direct terecht. Ga hiervoor naar telefoon reparatie in Gemert om een telefoon reparatie te laten uitvoeren.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13:00 – 18:30
10:00 – 18:30
10:00 – 18:30
10:00 – 18:30
10:00 – 20:00
10:00 – 17:30
Gesloten
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Uden
Average rating:  
 4 reviews
by Jeanine on Telefoon reparatie Uden
Telefoon reparatie Uden

Hallo, ik heb laatst mijn telefoon hier laten maken, ik werd aangeraden door mijn vriendin en ik heb heb er geen spijt van super goede service!

by Blommert on Telefoon reparatie Uden
iphone reparatie Uden

ik ben naar telefoonmaken.nl gegaan omdat zij een landelijk en betrouwbaar bedrijf zijn. zij hebben mijn telefoon spoedig en kwalitatief gemaakt. ik vind ze echte toppers

by Dogan on Telefoon reparatie Uden
Telefoon winkel Uden

Toen ik op vakantie was heb ik mijn telefoon in het water laten vallen, ik heb mijn toestel 3dagen in de rijst laten liggen en toen heb ik 'm aan proberen te zetten.
Hij wou niet aan gaan maar gelukkig vloog ik die dag weer naar nederland en ben ik dezelfde ochtend even langs gegaan bij telefoonmaken.nl. Het probleem kon gelukkig verholpen worden. Ik heb maar meteen een waterdicht hoesje gekocht, dat lijkt me wel handig voor de volgende vakantie hihi

by Celine van Bloemendaal on Telefoon reparatie Uden
iphone repareren Uden

Ik ben super goed geholpen dank jullie wel!