Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Uithoorn

Contact

Telefoon reparatie Uithoorn?
Graag even bellen om na te gaan of we het onderdeel op voorraad hebben 020 754 2818
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Uithoorn? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen door een goed monteur. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Uithoorn, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Uithoorn direct terecht. Bijvoorbeeld uw telefoon reparatie in Amstelveen laten uitvoeren.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
13:00 – 18:00
Gesloten
  • U kunt bij ons gratis parkeren

  • U kunt bij ons gratis parkeren

Bovendien leveren wij de volgende diensten

Sim-only
Verkoop Refurbished iPhones

Wij repareren de volgende devices

Smartphone

Tablet

laptop

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
Altijd dichtbij
Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
Een service van hoge expertise

Telefoon reparatie winkels in Noord-Holland

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Uithoorn
Average rating:  
 20 reviews
 by Lilly
iphone reparatie Uithoorn

Super tevreden!!!

 by Tieneke
Telefoon reparatie Uithoorn

Heel tevreden over service. Helemaal niet duur plus heel snel. Aanrader.

 by Bea
Telefoon Winkel Uithoorn

Ik moest laatst mijn glas scherm glas vervangen, maar ik kon nergens een winkel vinden waar ze dat doen. Uiteindelijk op internet gezocht en vond deze winkel. Ben daar naar binnen gelopen, ik vroeg vervangen jullie ook scherm glazen, gelukkig konden dat meteen doen. Zeker een aanrader voor je glas te vervangen!!!!!

 by Evi
telefoonwinkel uithoorn

Mijn tel was laast in het water gevallen en hij deed echt helemaal niets meer. Ik ben bij telefoonmaken geweest, heb verteld wat er met mijn telefoon was, en ze waren binnen 30 min klaar. Echt super fijn, een snelle winkel met reparatie van schermen!

Super fijne winkel

Zeker een aanrader!

 by Roos
Iphone Reparatie Uithoorn

Mijn telefoon reparatie was zo achter de rug. Het is echt super goed gegaan. Aardige man achter de balie. Zeker een aanrader!!

 by Tessa
Telefoon reparatie uithoorn

Ik had een hoesje nodig voor mijn telefoon. Ze hebben hele mooie types, evenals de winkel is uitgerust met verschillende soorten gsm's en smartphones. Ik vroeg om de prijs voor reparatie van een oude telefoon die ik in de kast heb liggen. Die ga ik zeker hier brengen.

 by Mees
Telefoon Winkel Uithoorn

Het is een hele fijne zaak. Je kunt er gelukkig ook pinnen, fijn als je onverwachts binnenwipt. Volgende keer als ik weer een reparatie nodig heb of ik heb problemen met mijn telefoon ga ik weer hierheen! En dat is niet alleen omdat ik direct ben geholpen, maar ook de kwaliteit van de reparatie.

 by Sanne
Telefoonwinkel Uithoorn

Ik had pas een Samsung maar ik heb blijkbaar een gekregen of ja gekocht met een storing. Gelukkig konden ze die hier zo snel mogelijk repareren!

Als ik iemand belde hoorde ik hem of haar heel erg slecht het haperde Het klonk ver weg en krakend geluid. Als ik vervolgens rechtop ging zitten dan was dat probleem weg. Ik hield de telefoon niet anders vast en heb dit met andere telefoons nooit gehad. een reparatie leek mij het beste en nu kan ik weer bellen zoals ik dat wil.

 by Jakub
Iphone Reparatie Uithoorn

Ik moest laatst mijn accu en batterij vervangen, dat deed ik bij telefoon maken. Als je haast hebt en je moet iets vervangen dan is telefoonmaken zeker een aanrader!!!

 by Gerben
Telefoon Reparatie Uithoorn

Ik kan deze telefoonwinkel iedereen aanraden, Ze helpen je hier gewoon heel goed en de reparatie zijn van hoge kwaliteit

 by Hubrecht
Telefoon Winkel Uithoorn

Ik liet mijn telefoon verongeluk vallen en het beeldscherm was helemaal groen. Ik ging vanochtend naar telefoonmaken en ze konden er meteen aan beginnen

 by Lieven
Telefoonwinkel Uithoorn

Ik ging naar deze winkel om de telefoon te laten repareren en ik moet zeggen... De service is echt heel goed. Een van de beste !

 by Jeroen
Iphone Reparatie Uithoorn

In deze telefoonwinkel word je goed geholpen en de telefoon reparaties zijn perfect

 by Jochem
Telefoon Reparatie Uithoorn

Professionele service op het gebied van telefoonreparatie

 by Boudewijn
Telefoon Winkel Uithoorn

Ik ging naar deze winkel om mijn iphone te laten repareren. Ze gaven me koffie. En nog voor ik me  koffie op had, was de reparatie voorbij

 by Raaf
Telefoonwinkel Uithoorn

Goede smartphone repair en mooi accessoires

 by Ylva
Iphone Reparatie Uithoorn

Ik heb hier de oor speaker van mijn Sony laten vervangen voor een redelijke prijs. De nieuwe oor speaker werkt perfect en ze hebben mijn telefoon goed dicht gemonteerd. Degelijke sony telefoon reparatie

 by Gina
Telefoon Reparatie Uithoorn

Ze hebben de koptelefoon aansluiting van mijn telefoon perfect gemaakt, ik kan eindelijk weer muziek luisteren in de bus naar werk

 by Jaivy
Telefoon Winkel Uithoorn

Het netwerk van mijn telefoon was uitgevallen en wilde niet meer werken. Ik ging naar de telefoonwinkel en ze repareerden het meteen. Zeer goede service.

 by Margaretha
Telefoonwinkel Uithoorn

Ik heb mijn iPhone hier heen gebracht voor een nieuwe scherm. Ze hebben de het scherm keurig vervangen en ware er netjes op tijd klaar mee