Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Uithoorn

Contact

Telefoon reparatie Uithoorn.
Graag even bellen of WhatsAppen om na te gaan of we het onderdeel op voorraad hebben 06 8777 7967.
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Uithoorn? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Uithoorn, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Uithoorn direct terecht. Bijvoorbeeld uw telefoon reparatie in Amsterdam laten uitvoeren of misschien zelfs dichterbij.
Ga hiervoor naar onze Winkelzoeker met meer dan 100 winkels door heel Nederland.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
13:00 – 18:00
Gesloten
 • U kunt bij ons gratis parkeren

 • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Uithoorn

  Bovendien leveren wij de volgende diensten

  Sim-only
  Verkoop Refurbished iPhones

  Wij repareren de volgende devices

  Smartphone

  Tablet

  laptop

  Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
  Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
  Altijd dichtbij
  Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
  Een service van hoge expertise

  Telefoon reparatie winkels in Noord-Holland

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Telefoon reparatie Uithoorn
  Average rating:  
   20 reviews
   by Lilly
  iphone reparatie Uithoorn

  Super tevreden!!!

   by Tieneke
  Telefoon reparatie Uithoorn

  Heel tevreden over service. Helemaal niet duur plus heel snel. Aanrader.

   by Bea
  Telefoon Winkel Uithoorn

  Ik moest laatst mijn glas scherm glas vervangen, maar ik kon nergens een winkel vinden waar ze dat doen. Uiteindelijk op internet gezocht en vond deze winkel. Ben daar naar binnen gelopen, ik vroeg vervangen jullie ook scherm glazen, gelukkig konden dat meteen doen. Zeker een aanrader voor je glas te vervangen!!!!!

   by Evi
  telefoonwinkel uithoorn

  Mijn tel was laast in het water gevallen en hij deed echt helemaal niets meer. Ik ben bij telefoonmaken geweest, heb verteld wat er met mijn telefoon was, en ze waren binnen 30 min klaar. Echt super fijn, een snelle winkel met reparatie van schermen!

  Super fijne winkel

  Zeker een aanrader!

   by Roos
  Iphone Reparatie Uithoorn

  Mijn telefoon reparatie was zo achter de rug. Het is echt super goed gegaan. Aardige man achter de balie. Zeker een aanrader!!

   by Tessa
  Telefoon reparatie uithoorn

  Ik had een hoesje nodig voor mijn telefoon. Ze hebben hele mooie types, evenals de winkel is uitgerust met verschillende soorten gsm's en smartphones. Ik vroeg om de prijs voor reparatie van een oude telefoon die ik in de kast heb liggen. Die ga ik zeker hier brengen.

   by Mees
  Telefoon Winkel Uithoorn

  Het is een hele fijne zaak. Je kunt er gelukkig ook pinnen, fijn als je onverwachts binnenwipt. Volgende keer als ik weer een reparatie nodig heb of ik heb problemen met mijn telefoon ga ik weer hierheen! En dat is niet alleen omdat ik direct ben geholpen, maar ook de kwaliteit van de reparatie.

   by Sanne
  Telefoonwinkel Uithoorn

  Ik had pas een Samsung maar ik heb blijkbaar een gekregen of ja gekocht met een storing. Gelukkig konden ze die hier zo snel mogelijk repareren!

  Als ik iemand belde hoorde ik hem of haar heel erg slecht het haperde Het klonk ver weg en krakend geluid. Als ik vervolgens rechtop ging zitten dan was dat probleem weg. Ik hield de telefoon niet anders vast en heb dit met andere telefoons nooit gehad. een reparatie leek mij het beste en nu kan ik weer bellen zoals ik dat wil.

   by Jakub
  Iphone Reparatie Uithoorn

  Ik moest laatst mijn accu en batterij vervangen, dat deed ik bij telefoon maken. Als je haast hebt en je moet iets vervangen dan is telefoonmaken zeker een aanrader!!!

   by Gerben
  Telefoon Reparatie Uithoorn

  Ik kan deze telefoonwinkel iedereen aanraden, Ze helpen je hier gewoon heel goed en de reparatie zijn van hoge kwaliteit

   by Hubrecht
  Telefoon Winkel Uithoorn

  Ik liet mijn telefoon verongeluk vallen en het beeldscherm was helemaal groen. Ik ging vanochtend naar telefoonmaken en ze konden er meteen aan beginnen

   by Lieven
  Telefoonwinkel Uithoorn

  Ik ging naar deze winkel om de telefoon te laten repareren en ik moet zeggen... De service is echt heel goed. Een van de beste !

   by Jeroen
  Iphone Reparatie Uithoorn

  In deze telefoonwinkel word je goed geholpen en de telefoon reparaties zijn perfect

   by Jochem
  Telefoon Reparatie Uithoorn

  Professionele service op het gebied van telefoonreparatie

   by Boudewijn
  Telefoon Winkel Uithoorn

  Ik ging naar deze winkel om mijn iphone te laten repareren. Ze gaven me koffie. En nog voor ik me  koffie op had, was de reparatie voorbij

   by Raaf
  Telefoonwinkel Uithoorn

  Goede smartphone repair en mooi accessoires

   by Ylva
  Iphone Reparatie Uithoorn

  Ik heb hier de oor speaker van mijn Sony laten vervangen voor een redelijke prijs. De nieuwe oor speaker werkt perfect en ze hebben mijn telefoon goed dicht gemonteerd. Degelijke sony telefoon reparatie

   by Gina
  Telefoon Reparatie Uithoorn

  Ze hebben de koptelefoon aansluiting van mijn telefoon perfect gemaakt, ik kan eindelijk weer muziek luisteren in de bus naar werk

   by Jaivy
  Telefoon Winkel Uithoorn

  Het netwerk van mijn telefoon was uitgevallen en wilde niet meer werken. Ik ging naar de telefoonwinkel en ze repareerden het meteen. Zeer goede service.

   by Margaretha
  Telefoonwinkel Uithoorn

  Ik heb mijn iPhone hier heen gebracht voor een nieuwe scherm. Ze hebben de het scherm keurig vervangen en ware er netjes op tijd klaar mee