Telefoonmaken Utrecht

Contact

Amsterdamsestraatweg 187
3551CA
Utrecht
Tel: 030 244 1046
Mail: info@telefoonmaken.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 – 22:00
10:00 – 22:00
10:00 – 22:00
10:00 – 22:00
10:00 – 22:00
10:00 – 18:00
Gesloten
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Utrecht
Average rating:  
 19 reviews
by Angela on Telefoon reparatie Utrecht
Telefoon scherm reparatie Utrecht

Onhandige ik heeft mijn mooie Samsung Galaxy S6 Edge laten vallen en uiteraard: scherm aan diggelen. Na wat googelen kwam ik bij telefoonmaken.nl terecht. Ik heb eerst telefonisch contact opgenomen met de winkel met de vraag of het betreffende onderdeel (in de juiste kleur) op voorraad was, en meteen een prijs afgesproken omdat er nog wat meer moest gebeuren met mijn telefoon. Een dag later ben ik binnengewandeld bij de shop aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Op de website telefoonmaken.nl stond dat de reparatie in 30 minuten klaar zou zijn, maar dat was helaas niet het geval. Ik ben uiteindelijk in een cafeetje gaan zitten wachten met een goed boek, en heb een paar uur later de shop opgebeld met de vraag of de reparatie al klaar was. De telefoon was precies klaar, dus dat was een perfecte timing. Ik ben de telefoon gaan afhalen, nog even gecheckt of alles werkte (ja alles werkt) en de financiele zaken afgehandeld.

Gedurende het hele proces, van het eerste telefonische contact tot aan het afhalen en betalen van de telefoon, ben ik keurig te woord gestaan door het personeel. De winkel aan de Amsterdamsestraatweg is goed bereikbaar met het ov. De duur van de reparatie was helaas langer dan vermeld op de website, maar het personeel heeft daar direct bij het achterlaten van mijn telefoon duidelijkheid over gegeven.

Ik ben een zeer tevreden klant en mocht ik onverhoopt nog eens mijn telefoon laten vallen, dan kom ik zeker terug bij telefoonmaken.nl

by Anthony on Telefoon reparatie Utrecht
Reparatie van mijn telefoon in Utrecht

Goed Service! Telefoon werd gerepareerd in ongeveer 30 minuten en het is zeker betaalbaar. Als je in Utrecht woont dan is het zeker de moeite waard om hier je reparatie te laten doen! Mijn scherm ziet eruit alsof mijn telefoon nooit gevallen is (:

by Victor on Telefoon reparatie Utrecht
Smartphone reparatie Utrecht

In korte tijd was alles in mijn telefoon opgelost. goedkoop in vergelijking met anderen.
Respekt

by Hakki on Telefoon reparatie Utrecht
Gsm reparatie Utrecht. Echt goed geholpen !

Ben in middels vaste klant geworden !!! Goed zo Service-shop !!

by GJ Post on Telefoon reparatie Utrecht
Reparatie scherm Iphone 6

Eigen batterij vervangen, maar iets niet goed gegaan met scherm. Bleek gelukkig alleen een stekkertje die niet goed was aangesloten. Snel opgelost door telefoonmaken.nl in Utrecht. Volgende keer maar meteen daar brengen voor reparatie. Dank voor de snelle service.

by Tessa on Telefoon reparatie Utrecht
iPhone reparatie Utrecht

Bij deze wil ik aangeven dat ik een hele fijne ervaring heb gehad met mijn Iphone reparatie bij telefoon maken Utrecht. Ze zijn aardig en je ziet duidelijk dat je graag van je probleem af willen helpen

by Ronald on Telefoon reparatie Utrecht
Telefoon scherm vervangen

Scherm vervangen was zo snel gegaan dat ik er verbaast van stond te kijken. Nog nooit meegemaakt. Dit is pico bello

by Donna on Telefoon reparatie Utrecht
Gsm reparatie Utrecht

Telefoonmaken.nl raad ik aan voor als je een reparatie nodig hebt aan je smartphone. Ik persoonlijk heb ervaring met iPhone scherm vervangen. Ze verkopen ook gsm accessoires. Je kunt er echt voor van alles langs gaan en ze zijn goedkoop

by Tim on Telefoon reparatie Utrecht
Telefoon reparatie Utrecht

Top service en ook nog is snel het probleem verholpen. Aanrader als het gaat om reparaties van smartphones!!

by Annelies on Telefoon reparatie Utrecht
iPhone 7 reparatie Utrecht

Scherm IPhone 7 prima en snel gerepareerd. Je hoeft geen afspraak te maken, loopt binnen, en na een uur is je IPhone gerepareerd. En daarbij zijn de mensen aardig en zijn ze open van 10:00-22:00.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»