Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Vlaardingen

Contact

Telefoon reparatie Vlaardingen?
Graag even bellen om na te gaan of we het onderdeel op voorraad hebben 06 3022 2777
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Vlaardingen? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen door een goed monteur. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Vlaardingen, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Vlaardingen direct terecht. Bijvoorbeeld uw telefoon reparatie in Schiedam laten uitvoeren.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
12:00 – 18:00
 • U kunt bij ons gratis parkeren

 • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Vlaardingen

  Bovendien leveren wij de volgende diensten

  Sim-only
  Verkoop Refurbished iPhones

  Wij repareren de volgende devices

  Smartphone

  Tablet

  laptop

  Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
  Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
  Altijd dichtbij
  Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
  Een service van hoge expertise
  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Telefoon reparatie Vlaardingen
  Average rating:  
   14 reviews
   by Marlie
  iphone reparatie vlaardingen

  Mijn telefoon wilde geen geluid meer geven, ik kon geen muziek luisteren, spraakmemo's of video's horen. Ik heb via een ander telefoon gebeld en de meneer wist direct waar het aan lag en kon dat dezelfde dag nog maken. Zo gezegd zo gedaan, ik ben super blij dat mijn telefoon weer normaal functioneert!! m.v.g.  Super tevreden klant!

   by Joya
  telefoon reparatie vlaardingen

  Snelle reparatie, prima prijs en kwaliteit. Vriendelijk personeel. Aanrader!

   by Laila
  telefoon winkel vlaardingen

  Sinds een tijd geleden heb ik last van het geluid uit de luidspreker van mijn Iphone, soms komt er geen geluid uit. Dan start ik hem weer opnieuw op waarna hij het wel weer doet. Ik ben binnen gelopen voor info en een afspraak en het kon direct opgelost worden, Super fijn! Wij Zullen zeker nog een keer terugkomen als dat nodig is!

   by Eva
  telefoon reparatie vlaardingen westwijk

  Vriendelijke mannen die je eerlijk en kundig advies geven. Ik kreeg alle ruimte om zelf te beslissen of ik de vochtschade in mijn defecte mobiel wilde laten maken. Ik heb gekozen om het toch te wagen. Toen ik de volgende dag terug kwam kreeg ik te horen dat de reparatie is geslaagd en dat mijn mobiel het weer doet. Ik ben heel tevreden over deze fijne repair service en kan het echt iedereen aanraden hier je telefoon te laten maken!

   by Alec
  telefoonwinkel vlaardingen

  Mijn batterij was kapot gebrand, Mijn telefoon deed in een keer niks meer. Ik ben langs gegaan en de monteur vertelde mij dat een nieuwe batterij het probleem zou oplossen. Dus dat heb ik maar gedaan en nu werkt mijn telefoon zelfs beter dan voorheen. Super blij mee!

   by Elina postma
  Telefoon reparatie Vlaardingen

  Best een comisch verhaal eigenlijk. Ik had mijn iphone in mijn achterzak en toen ik naar de wc ging en mijn broek omlaag deed is mijn telefoon in mijn achterzak in de wc gevallen en heb ik hem eruit moeten vissen. Heb hem in de rijst gelegd maar hij ging nog steeds niet aan dus ben ik even naar telefoonmaken.nl gegaan. Daar een waterschade behandeling laten doen en toen deed mijn telefoon het weer. Ik schrok me echt kapot, de nummer van mijn oma die in california woon staat in die telefoon.

   by Martens
  iPhone reparatie Vlaardingen

  Dank jullie wel voor de goede service. Ik ben blij dat alles het weer doet.

   by Michelle Vink
  Telefoon winkel Vlaardingen

  Mijn telefoon is zorgvuldig gerepareerd. top service!

   by Ivan
  telefoon reparatie vlaardingen westwijk

  Vriendelijk team met veel kennis is huis. Ik kwam vrijwel direct aan de beurt en ben aan de balie goed geinformeerd over de iPad reparatie. De reparatie kon dezelfde dag worden uitgevoerd en zou later op de middag klaar zijn. Zo gezegd zo gedaan. Ik ben heel enthousiast over het resultaat en de service die ze je hier bieden. Ik raad telefoonmaken dan ook echt iedereen aan!

   by Gigi
  telefoonwinkel vlaardingen

  Aantal keer hier geweest voor zowel accessoires als reparatie. Je word altijd vriendelijk en netjes geholpen en de eigenaar is een kundige man met verstand van zaken.

   by Nick
  telefoon reparatie vlaardingen

  Goede en snelle phone repair voor een eerlijk bedrag!

   by Lijdie Haddeman
  iphone reparatie vlaardingen

  Ik was van morgen op mijn telefoon bezig en ineens ging het beeld dof worden , hij was helemaal opgeladen dus dat was het niet , en als ik op een knopje drukte werd er constant gepraat en niets deed het meer ......mijn man naar de winkel in Vlaardingen , omdat ik hem vaak gebruik omdat ik vaak in het ziekenhuis verblijft .....meneer pakte hem en zei ik zet hem weer goed en ja hoor was snel gepiept , en wat krijgt u van me niets zij de vriendelijke man ....wat een service dank u wel !

   by Ben
  telefoon winkel vlaardingen

  Telefoonmaken is een prettige zaak om te komen. Ze zijn altijd vriendelijk en beleeft en laten je netjes uitpraten en luisteren ook goed naar je. Ik wordt hier altijd netjes en snel geholpen, echt een aanrader!

   by Alex
  telefoonwinkel vlaardingen

  Goed team die je telefoonscherm snel vervangen