Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Vlissingen

Bekijk contactgegevens

Contact

Telefoon reparatie Vlissingen.
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Vlissingen? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Vlissingen, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Vlissingen direct terecht. Bijvoorbeeld uw telefoon reparatie in Goes laten uitvoeren of misschien zelfs dichterbij.
Ga hiervoor naar onze Winkelzoeker met meer dan 90 winkels door heel Nederland.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00 – 20:30
09:00 – 20:30
09:00 – 20:30
09:00 – 20:30
09:00 – 20:30
09:00 – 20:30
Gesloten
  • U kunt bij ons gratis parkeren

  • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Vlissingen

Bovendien leveren wij de volgende diensten

Sim-only
Verkoop Refurbished iPhones

Wij repareren de volgende devices

Smartphone

Tablet

laptop

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
Altijd dichtbij
Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
Een service van hoge expertise
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Vlissingen
Average rating:  
 8 reviews
by Adri on Telefoon reparatie Vlissingen
Gsm reparatie Vlissingen

de laadconnector van mijn telefoon deed al een tijdje moeizaam. ik moest mijn lader zodanig de andere kant op buigen en vouwen en vanaf dan ook niet meer aanraken. ik heb dit zo een ruim 2 maanden vol weten te houden tot ik te weten kwam hoe goedkoop het eigenlijk is om de laadpunt gewoon maar te laten maken. ik hoorde her en der wel eens dat kennisen dan hun gsm hebben laten repareren in Vlissingen maar ik hoorde daar zo veel slechte dingen over dat ik de risico zelf niet aan wilde gaan. tot dat er een kennis van mij vertelden over telefoonmaken.nl . mijn kennis heeft daar een goede ervaring achter de rug en adviseerde mij om daar maar eens een kijkje te gaan nemen. ik ben het eerst even gaan googlen en het blijkt het een van een bedrijf te zijn die door heel nederland filialen heeft. ik ben via de winkelzoeker bij de dichtsbijzijnde telefoonwinkel terecht gekomen. ik vond het wel spannend dus ik bleef wachten op de reparatie. tot mijn verbazing heeft het nog geen kwartier geduurd. mijn oplaadpunt doet het nu weer fantastisch en ik heb er zelfs 3maanden garantie op gekregen! telefoonmaken.nl heeft mijn vertrouwen zeker wel verdiend, de volgende keer weet ik meteen waar ik moet zijn

by Heico on Telefoon reparatie Vlissingen
Telefoon reparatie Vlissingen

Mijn telefoon laadde niet meer op. Ik heb verschillende laders geprobeerd maar niks werkte ik heb hem naar de winkel gebracht  en ik kreeg te horen dat het aan de laadconnector lag. Deze is vervangen. Nu kan ik gewoon weer normaal laden super service.

by Tim Verheijden on Telefoon reparatie Vlissingen
iPhone reparatie Vlissingen

Ik had mijn simkaart met een schaar geknipt waardoor het was misvormd. Probeerde het in mijn iPhone te stoppen maar dat ging niet goed. Hij kwam vast te zitten. Hiermee ging ik naar de winkel toe en kon mee kijken hoe ze te werk gingen. Ze hebben daarvoor een speciale apparaat dat precies op maat knipt. En het was gemaakt binnen 5 minuten.

by nick on Telefoon reparatie Vlissingen
Telefoon winkel Vlissingen

Goede service, goeie prijzen en vakkundige service! Als je iets aan je telefoon hebt, ga naar telefoonmaken! Thanks guys, tot de volgende keer!

by Irene Maas on Telefoon reparatie Vlissingen
Telefoon reparatie Vlissingen

Mooi telefoon reparatie winkel, heel klantvriendelijk goede uitleg en service. Ze handelen snel af en je tijd is kostbaar.

by Mirjam Verhoeven on Telefoon reparatie Vlissingen
Telefoon winkel Vlissingen

Ik heb mijn scherm laten hier laten vervangen top telefoon winkel!

by Nienke Brits on Telefoon reparatie Vlissingen
Smartphone reparatie Vlissingen

Ik heb mijn smartphone laten repareren. Ben erg tevreden. De service heb ik als prettig ervaren en snel. Dat komt goed uit met mijn drukke dagen

by Marcella on Telefoon reparatie Vlissingen
iPad reparatie Vlissingen. Super service!!

Mijn zoon heeft de ipad laten vallen waardoor het hele scherm is gebarsten en de ipad wilde niet meer opladen. Ik ben hier terecht gekomen door een kennis die zei dat ze zeer goed en betrouwbaar zijn. na een uurtje werd ik gebeld dat de iPad klaar was. Hij is nu weer echt als nieuw. bedankt voor de service. zeker een aanrader.