Premium Partner

Telefoonmaken Warmond

Contact

Telefoon reparatie Warmond?
Graag even bellen om na te gaan of we het onderdeel op voorraad hebben 06 1009 0002
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Warmond? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen door een goed monteur. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Warmond, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Warmond direct terecht. Bijvoorbeeld uw telefoon reparatie in Katwijk laten uitvoeren.

Openingstijden

U kunt zonder afspraak langskomen.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 – 20:00
10:00 – 20:00
10:00 – 20:00
10:00 – 20:00
10:00 – 20:00
10:00 – 20:00
Gesloten
  • U kunt bij ons gratis parkeren

  • U kunt bij ons gratis parkeren

Mensen zochten ook naar:
GSM mobiel telefoon smartphone, iPad en iPhone reparatie of Samsung.
Telefoonwinkel, telefoon maken en maker, telefoonzaak of winkel.
Scherm reparatie of accu batterij vervangen.
Telefoon kopen en/ of telefoonhoesjes.

Bovendien leveren wij de volgende diensten

Sim-only
Verkoop Refurbished iPhones

Wij repareren de volgende devices

Smartphone

Tablet

laptop

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
Altijd dichtbij
Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
Een service van hoge expertise

Telefoon reparatie winkels in Noord-Brabant.
U kunt bij al onze telefoonwinkels zonder afspraak direct terecht.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Warmond
Average rating:  
 20 reviews
 by Marijn
telefoonwinkel Warmond

Ik heb mijn scherm van mijn Sony Xperia X laten vervangen. Na het vervangen kwam ik erachter dat het geluid niet goed werkte. Maar ben prima geholpen ze hebben net zolang me telefoon onderzocht totdat het geluid weer goed werkte en alles onder garantie. Erg tevreden en goede service .

 by Ryan
telefoon reparatie Warmond

Gebeld naar deze winkel voor informatie, ze zijn goed bereikbaar en ook aan de telefoon klantvriendelijk. Wat een goede service en zeer vriendelijk!

 by Sem
iPhone Reparatie Warmond

Ik heb een samsung telefoon die ik moest laten repareren en ben daarmee dus bij telefoonmaken geweest. Ik had de hoop al opgegeven en dacht als ie nog kan worden gerepareerd dan zal dat voor een flink bedrag moeten, maar dat viel erg mee. Daarbij moet ik zeggen dat ze wel rekening houden met meerdere reparaties en de kosten laag houden

 by Joseph
Telefoon winkel Warmond

Toen ik de oplader in mijn iphone stopte gebeurde er helemaal niks. Toen ben ik even langs Telefoonmaken.nl gegaan en die zeiden dat de laadconnector stuk was. In een korte tijd was die zo weer gefixed!

 by Maas
Telefoon reparatie Warmond

Ik heb een reparatie laten uitvoeren aan mijn gsm die prima is gerepareerd.
Tijdens het wachten op de reparatie werd klantvriendelijk gevraagd of ik ondertussen wat wil dringen en dat ze en ze geven goede uitleg. Top

 by Theodore
iPhone Reparatie Warmond

Mijn LG scherm is perfect hersteld. De medewerkers waren heel vriendelijk en repareren je telefoon ter plekke, IDEAAL voor als je je telefoon niet langs kunt missen zoals ik. Prijs-kwaliteit verhouding is verder ook dik in orde.

 by Jorden
telefoonwinkel Warmond

Ben echt tevreden over de vriendelijke, geduldige en persoonlijke service die je hier krijgt. Het team staat ook opgewekt en enthousiast in de winkel en helpt je ook met alle plezier. Zeer prettige ervaring bij telefoonmaken Warmond!

 by Fien
telefoon reparatie Warmond

Werd direct geholpen en binnen 20 min klaar.

heel erg bedankt

 by Isabella
iPhone Reparatie Warmond

Hier ga je weg met een glimlach.

Professioneel, erg vriendelijk en nemen alle tijd om naar je te luisteren. En hebben ook schappelijke prijzen.

 by Feikje
telefoonwinkel Warmond

Zeldzame service! Ik heb al lang niet zo een goede service en sfeer gezien! Het personeel is heel vakkundig en je kunt duidelijk zien dat iedereen daar met liefde werkt. Voor ieder probleem hebben ze wel een oplossing en je wordt constant met een lach te woord gestaan en het personeel is ook niet bang om af en toe een grapje tussendoor te maken. Dat stelt je als klant toch wel weer een soort van op je gemak en het maakt jou ook in een goede stemming. De earspeaker van mijn Iphone is ook perfect gemaakt! Ik kom hier met alle liefde en plezier terug!

 by Jan
Telefoon winkel Warmond

Accu vernieuwd van iPhone 6s, maar bleef hangen op 100%, terug gegaan en nieuwe accu geplaatst, was snel en top , werkt weer naar behoren. Zo doorgaan mannen TOP.

 by Eric
telefoon reparatie Warmond

Top service en mijn Huawei is weer als nieuw!

 by Milan
iPhone Reparatie Warmond

Goede ervaring. Service is van kwaliteit. Je wordt je op voorhand ingelicht over de duur van de reparatie, en er wordt je verteld vanaf welk tijdstip je je telefoon weer kunt ophalen. Je telefoon wordt hier trouwens ook dezelfde dag gemaakt, dus je hebt je mobiel altijd dezelfde dag terug en anders ligt ie de volgende ochtend al klaar. en je kunt ook zeer gemakkelijk een afspraak maken, al met al een hele fijne service.

 by Henry
telefoonwinkel Warmond

Toen ik belde kreeg ik ze niet te pakken maar werd nog geen 5 min later terug gebeld en erg prettig geholpen aan de telefoon. Toen ik eenmaal aangekomen was werd mij een kop koffie aangeboden en kon ik op de reparatie blijven wachten.

 by Julian
Telefoon winkel Warmond

Mijn telefoon scherm vervangen. Super snel gedaan! Super blij dat ze mijn smartphone scherm goed hebben vervangen . Klantvriendelijk en bovenal heel professioneel met hun werk. Geven goede uitleg als je erom vraagt. 10+ van mij!!

 by Aalt
telefoon reparatie Warmond

Heel blij met de reparatie van het scherm van mijn Ipad! Hij lijkt gloednieuw en het nieuwe scherm doet het goed. Aanrader!

 by Manouk
iPhone Reparatie Warmond

Altijd vriendelijk en adequaat geholpen, nooit gedoe gehad. Degelijke Reparaties en kwaliteit. Prima tarieven.

 by Lara
telefoonwinkel Warmond

Ben zeer tevreden en ze hebben goede service geleverd!

 by Reinout
Telefoon winkel Warmond

Ik ben hier heen gegaan voor een nieuwe iPhone scherm. ik kon direct worden geholpen onder het genot van een bakkie koffie!

 by Joppe
Telefoon Reparatie Warmond

Vriendelijk personeel. De reparatie was snel voltooid