Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Weesp

Bekijk contactgegevens

Contact

Bij onze partner repair master
Nieuwstraat 68
1381BD Weesp
Tel: 0294 242 024

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Gesloten

Neem direct contact op met Telefoonmaken Weesp

Bovendien leveren wij de volgende diensten

Sim-only
Verkoop Refurbished iPhones

Wij repareren de volgende devices

Smartphone

Tablet

laptop

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
Altijd dichtbij
Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
Een service van hoge expertise

Telefoon reparatie winkels in Noord-Holland

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Weesp
Average rating:  
 20 reviews
by Luca on Telefoon reparatie Weesp
Iphone Reparatie Weesp

Vriendelijke, ervaren en erkende monteur. Ik ben erg tevreden over de service die ik vanmiddag bij de scherm reparatie kreeg en zal uiteraard ook terug komen.

by Sofie on Telefoon reparatie Weesp
Telefoon Reparatie Weesp

Ik ben heel blij met mijn nieuwe iphone scherm. Het vriendelijke personeel heeft veel vakkennis. Kanjers!

by Fleur on Telefoon reparatie Weesp
Samsung Reparatie Weesp

De batterij van mijn gsm werkt weer helemaal naar behoren. Overduidelijk de beste telefoonwinkel in de omgeving!

by Mason on Telefoon reparatie Weesp
Weesp Telefoon Reparatie

Gebruiksvriendelijke website waar je snel de juiste info kunt vinden. Toppie, heel fijn om vooraf te weten waar je aan toe bent.

by Elin on Telefoon reparatie Weesp
Gsm Reparatie Weesp

Vriendelijke mensen. Mijn telefoonscherm is netjes gemonteerd en heb ook netjes het factuur via de mail ontvangen. Goed bedrijf.

by Jan on Telefoon reparatie Weesp
Telefoon Reparatie Weesp

Goede service van de kundige monteurs gekregen. Ik ben blij dat mijn eerspeaker het weer doet.

by Emily on Telefoon reparatie Weesp
Iphone Reparatie Weesp

Goed bedrijf. Van mij krijgen ze 5sterren voor de goede service en dat ze mijn telefoon vrijwel direct hebben gemaakt.

by Linn on Telefoon reparatie Weesp
Iphone Scherm Reparatie Weesp

Via internet bij e-fixers gekomen. Toevallig woon ik niet zo ver dus dat kwam heel gunstig uit gezien de tijd en nood. Ik ben er gewoon naar binnen gelopen en er kon gelukkig direct naar mijn telefoon gekeken worden. Het probleem bleek in de batterij te zitten. en dat klopt ook want de batterij deed t op gegeven moment voor geen meter. Mijn telefoon viel telkens uit boven de 50%. Ik heb mijn batterij toen laten vervangen en sindsdien werkt mijn telefoon weer perfect. Bedankt voor deze uitstekend fijne service!

by Teun on Telefoon reparatie Weesp
Samsung Reparatie Weesp

Mijn mobiel was in het water gevallen en ik heb er zoveel gegevens instaan waarvan ik niet eens zeker weet of ze allemaal in de iCloud staan. Ik zag dat je hier je waterschade voor best goedkoop kunt laten behandelen dus wou ik dat wel een kans geven. De monteur heeft er echt alles aangedaan om mijn telefoon nog te kunnen redden en dat is uit eindelijk gelukt ook! Ik ben zo blij en dankbaar voor alle moeite. Ik kom sowieso nog een keer terug als dat mijn telefoon weer kuren heeft.

by Milou on Telefoon reparatie Weesp
Telefoon Reparatie Weesp

Mijn telefoon was in het zwembadje van de kinderen gevallen. Ik heb alles in mijn macht gedaan om mijn telefoon weer aan de praat te krijgen maar het lukte maar niet en ik wist me echt geen raad. Ik ben opgegeven moment gaan kijken voor een bedrijf die hier gespecialiseerd in is en kwam op de website van telefoonmaken. De prijs was zeker de moeite waard. Ik ben mijn toestel direct wezen brengen en nog geen uur later belden ze naar huis met de mededeling dat het is gelukt om mijn telefoon weer opgestart te krijgen. Ik ben zo tevreden over dit bedrijf dat ik het niet kon laten om het ook even via een reviews te laten weten. Ik ben zo dankbaar voor de service van vandaag, jullie hebben echt een heldendaad verricht!

by Ruben on Telefoon reparatie Weesp
IPhone Reparatie Weesp

Ik heb al veel telefoonwinkels in mijn leven gehad en eerlijk is eerlijk, telefoonmaken is de beste die ik tot nu ben tegen gekomen. Zeer formele en professionele service. Het personeel is kundig en aardig en stipt oprijd met de reparatie. Topzaak

by Siem on Telefoon reparatie Weesp
IPad Reparatie Weesp

Mijn vriend en ik waren opzoek naar een goede telefoonwinkel voor een iPad scherm reparatie voor mijn vriend. We zijn best veel zaken afgegaan maar hebben de telefoon bij telefoonmaken laten maken omdat dit de eerste telefoonwinkel was waar we deskundig geinformeerd werden. De reparatie is goed verlopen en hij is er heel blij mee =D

by Roos on Telefoon reparatie Weesp
Samsung Reparatie Weesp

Het probleem met mijn oplaadconnector werd meteen aangepakt en opgelost. Ik ben blij dat mijn telefoon weer fatsoenlijk wil laden. Ik heb er ook direct een nieuwe lader bij gehaald want die ander is onderhand schots en scheef hahaha

by Mats on Telefoon reparatie Weesp
Telefoon Reparatie Weesp

Hier moet je zeker zijn als je waarde hecht aan goed advies en degelijk eindproduct. Ik heb mijn scherm hier nu voor de tweede keer laten maken en het vorige scherm zat er echt goed op en heeft altijd heel goed gewerkt. Zeer tevreden klant!

by Lisa on Telefoon reparatie Weesp
Smartphone Reparatie Weesp

Vriendelijke mensen, goede houding tegenover de klant. Eerlijk advies en tarieven. Mijn nieuwe telefoon scherm glanst als een pareltje! Bedankt heren, Jullie hebben keurig werk verricht

by Dex on Telefoon reparatie Weesp
IPhone Reparatie Weesp

Enorm veel dank voor de service van vanmiddag. Als ik weer mijn telefoonscherm nog eens gemaakt moet worden weet ik jullie te vinden!

by Isa on Telefoon reparatie Weesp
Mobiel Reparatie Weesp

Vriendelijke mensen die je echt willen helpen en niet alleen op je geld jagen. Zo heb ik ook goede tips gekregen voor mijn overvolle opslagruimte. Zijn oplossing voor mijn trage telefoon werkte direct!

by Guus on Telefoon reparatie Weesp
Tablet Reparatie Weesp

Ik ben hier heen gegaan voor een waterschade behandeling. De monteur heeft me op voorhand al eerlijk gezegd dat de risico 50/50 zou zijn en dat dat van geval tot geval verschilt. Uiteindelijk is de reparatie geslaagd en hoef ik geen nieuwe telefoon aan te schaffen. Ik ben hartstikke blij met de service en de manier waarop je benaderd word door de aardige meneer

by David on Telefoon reparatie Weesp
Telefoon Reparatie Weesp

Mijn samsung wilde niet meer opstarten. Ik ben ermee naar e-fixers gegaan en het bleek alleen het accu te zijn. De monteur heeft de batterij binnen no-time vervangen en mijn telefoon is weer helemaal in topconditie. Hartelijk dank voor deze snelle en kundige dienstverlening

by Hannah on Telefoon reparatie Weesp
Iphone Scherm Reparatie Weesp

Uitstekend team. Kundige heren die echt als een team aan het werk gaan. Ze hebben mijn samsung display snel en goed weten te vervangen.