Telefoonmaken Partner

Telefoonmaken Zeewolde

Bekijk contactgegevens

Contact

Telefoon reparatie Zeewolde?
Telefoonreparatie op locatie!
Let op! Alleen op afspraak.
Graag even bellen om na te gaan of we het onderdeel op voorraad hebben 085 065 7485
Wilt u uw telefoon laten repareren in omgeving Zeewolde? U wilt natuurlijk dat het goed word gerepareerd met kwalitatieve onderdelen. Dat u zelfs op uw telefoon reparatie kunt wachten en uw telefoon direct gerepareerd meenemen. Op dit moment hebben we geen winkel in Zeewolde, maar u kunt wel bij onze winkel in de omgeving van Zeewolde direct terecht. Bijvoorbeeld uw telefoon reparatie in Almere laten uitvoeren of misschien zelfs dichterbij.
Ga hiervoor naar onze Winkelzoeker met meer dan 90 winkels door heel Nederland.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:00 – 22:00
08:00 – 22:00
08:00 – 22:00
08:00 – 22:00
08:00 – 22:00
08:00 – 22:00
09:00 – 16:00
  • U kunt bij ons gratis parkeren

  • U kunt bij ons gratis parkeren

Neem direct contact op met Telefoonmaken Zeewolde

Bovendien leveren wij de volgende diensten

Sim-only
Verkoop Refurbished iPhones

Wij repareren de volgende devices

Smartphone

Tablet

laptop

Uw device wordt bij ons direct gerepareerd
Altijd 3 maanden garantie voor uw toestel
Altijd dichtbij
Al onze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit
Een service van hoge expertise
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Zeewolde
Average rating:  
 20 reviews
by Thomas on Telefoon reparatie Zeewolde
irepair zeewolde

Telefoonmaken is goed bereikbaar. Ze nemen direct op of bellen je 2 minuten later terug. De medewerkers die in de winkel staan zijn altijd heel vriendelijk en de reparaties verlopen altijd vlekkeloos. Nooit geen gedoe mee gehad!

by Freddy on Telefoon reparatie Zeewolde
telefoonwinkel zeewolde

Echte vakman! Hij wist meteen wat het probleem was en de oplossing samen met de oorzaak. Zo vakkundig heb ik nog nooit meegemaakt. Ik kan ze echt aanraden!

by Hielkje on Telefoon reparatie Zeewolde
i repair zeewolde

Fijn geholpen bij de reparatie van mijn iPad. Na de scherm reparatie was mijn iPad zowat zo goed als nieuw! Goede service, heldere communicatie plus lekkere koffie.

by Jolanda on Telefoon reparatie Zeewolde
telefoon winkel zeewolde

Echt een super fijne telefoon winkel, hij zou alleen mijn scherm repareren, maar mijn hele Telefoon heeft hij opgeknapt! En binnen 1 dag klaar! Mijn compliment!

by Dymphina on Telefoon reparatie Zeewolde
telefoon reparatie zeewolde

Bij een andere zaak kreeg ik te horen dat ze het niet konden repareren. Dood verklaart. Hier een poging gedaan en hoppa, gemaakt. Ben super blij dat ze mij konden helpen en dat ook nog een met een goede service erbij.

by Dionne on Telefoon reparatie Zeewolde
iphone reparatie zeewolde

Toppers zijn het! Mijn iPhone ging in eens niet meer aan. Eerder was hij een paar keer gevallen. Bleek dat er een scheurtje in het scherm zat. Gemaakt terwijl ik wacht. Bedankt!

by Dineke on Telefoon reparatie Zeewolde
media telecom zeewolde

Ben al meerdere malen geweest en tot nu altijd super te vreden de winkel uitgegaan, de man is relax en kan ervoor zorgen dat je telefoon weer als gloednieuw wordt!

by Mila on Telefoon reparatie Zeewolde
irepair zeewolde

Mooie winkel, goed gelegen met veel parkeer gelegenheid. De winkel oogst netjes en geordend en er is veel keuze uit telefoon bescherming. De vriendelijke monteur heeft nadat hij mijn glas heeft vervangen er ook een mooi beschermglas op geplaatst voor mij om het voor de volgende keer in ieder geval te kunnen voorkomen!

by Krijna on Telefoon reparatie Zeewolde
telefoonwinkel zeewolde

Ik had gebeld en kon dezelfde dag nog terecht. Super service en heel vriendelijk. Had mijn telefoon achter gelaten en toen ik een half uur later terug kwam was mijn scherm al helemaal gemaakt en deed mijn telefoon het weer perfect!

by Mascha on Telefoon reparatie Zeewolde
i repair zeewolde

Was sneller klaar dan beloofd! Super vriendelijk en professioneel geholpen! 🙂

by Kara on Telefoon reparatie Zeewolde
telefoon winkel zeewolde

Ik ben bij deze telefoon winkel super goed geholpen. Echt meteen gerepareerd en binnen een halfuur kon ik weer verder. Top service!

by Martha on Telefoon reparatie Zeewolde
telefoon reparatie zeewolde

Beste telefoon reparatie winkel uit mijn omgeving. Hij doet de reparaties waar andere reparateurs zeggen, koop gewoon een nieuwe. Verder is de kwaliteit ook nog op en top!

by Nieske on Telefoon reparatie Zeewolde
iphone reparatie zeewolde

Hele goede iPhone reparatie ervaren. Hoe ze het hier doen en de snelheid maak je toch nergens mee. Echt fantastisch! Ik kan ze aan alle vrienden aanraden.

by Marissa on Telefoon reparatie Zeewolde
media telecom zeewolde

Ik had koffie over mijn telefoon gemorst waarna dat ie vreemd ging doen. Hij begon een eigen leven te lijden en ik kreeg hem niet meer aan de praat. Gelukkig wist de man er wel raad mee. Hij heeft mijn telefoon voor een zeer schappelijke prijs gemaakt en ik vind dat echt een review waardig. Op media telecom kun je rekenen! Grtjes nieuwe vaste klant;)

by Lieke on Telefoon reparatie Zeewolde
irepair zeewolde

Nette winkel met beleefde werknemers die je alle tijd geven en je netjes laten uitpraten. Ik heb hier vanmorgen mijn scherm laten vervangen en het bevalt me goed. Het nieuwe scherm werkt goed en zit er stevig op

by Bram on Telefoon reparatie Zeewolde
telefoonwinkel zeewolde

Behulpzame werknemers, heel oplossingsgericht en kunnen goed uitleggen. Ik heb hier mijn batterij laten vervangen en ik ben heel tevreden met de service en het eindproduct. Toppers!

by Boaz on Telefoon reparatie Zeewolde
i repair zeewolde

Vriendelijke en eerlijke monteurs. Veel verstand van zaken en klant centraal. Mijn telefoon is goed gemaakt en heb er 3maanden garantie op. Ik ben heel tevreden over Telefoonmaken en heb ze al bij meerdere collega en vrienden aangeraden!

by Nina on Telefoon reparatie Zeewolde
telefoon winkel zeewolde

Mooi filiaal. Kundige monteurs die weten wat ze doen. Ik ben van te voren goed ingelicht en ben n uurtje of 2 later mijn telefoon weer wezen oppikken en ik ben zeer en zeer tevreden met het resultaat. Jullie doen het goed jongens, ga zo door!

by Milou on Telefoon reparatie Zeewolde
telefoon reparatie zeewolde

Echte professionals herken je van 20m afstand! Deze heren verstaan hun vak zo goed! en ze kunnen het ook allemaal heel goed en begrijpelijk uitleggen, ook aan de minder handige onder ons. Ik zeg je eerlijk, ik begrijp echt niks van techniek en zo maar deze monteur heeft het me zo uit gelegd dat ik precies wist wat het probleem is, hoe dat is ontstaan en wat je er aan kunt doen. Top gozer, echt waar!!!!!

by Roos on Telefoon reparatie Zeewolde
iphone reparatie zeewolde

Aardige kerels met veel kennis over telefoons. Ze hebben mijn samsung glas keurig vervangen en razendsnel ook! In de ochtend gebracht en kon 'm dezelfde middag al weer komen halen. Topbedrijf!