Veelgestelde vragen

Zie voor al onze winkels www.telefoonmaken.nl ,voer uw postcode in en vind je winkel bij jou in de buurt.
Gemiddeld duurt een Telefoon reparatKomt u bij ons langs, dan kunt u wachten op de reparatie! Verstuurd u het toestel naar ons, dan wordt uw apparaat gerepareerd op de dag van ontvangst en wordt deze dezelfde dag nog weer retour gestuurd. Dit kan echter alleen indien u uw betalingen voltooid hebt en deze door ons zijn ontvangen.
Omdat een smartphone of tablet tegenwoordig een kostbaar product is waaraan hoge eisen worden gesteld, is het van belang dat de te vervangen onderdelen van de hoogste kwaliteit zijn. We verlangen van onze leveranciers alleen de beste kwaliteit, ook al is die soms wat duurder.

U ontvangt standaard 3 maanden garantie op de reparatie bij Telefoonmaken.nl

Al onze prijzen zijn inclusief 21% btw.Bij reparaties is de prijs inclusief montage en BTW.
U kunt onze winkels telefonisch of via een contactformulier benaderen deze info is terug te vinden op www.telefoonmaken.nl
Wij werken  zonder afspraak. Wel raden we aan om even van tevoren bellen 088-5000.400
Wij vervangen alleen een bepaald onderdeel die noodzakelijk is. Uw data wordt opgeslagen op het moederbord van uw smartphone, of op uw SD kaart. Zolang deze niet vervangen wordt blijft uw data gewoon behouden. Voor de zekerheid kunt u ook een kopie maken van data zoals foto of contacten.
Heeft u onze openingstijden gecontroleerd? Bij geen gehoor tijdens de aangegeven openingstijden is het soms erg druk om u telefonisch te woord te staan, probeert u het dan op een later tijdstip nog een keer. Wij verzoeken u te bellen met nummerweergave, zodoende bellen wij u dezelfde dag nog terug
Reparatie van bijvoorbeeld display / scherm breuk is in alle gevallen mogelijk, echter is het toestel na reparatie niet meer volledig waterdicht.