Bel voor meer info

Tevredenheidsgaranties van Telefoonmaken
✓  Altijd dichtbij met ruim 90 vestigingen
✓  Zonder afspraak binnenlopen
✓  Direct reparatie
✓  90 dagen garantie
✓  Behoud van data

 

Werk en stage

Werken of stagelopen bij Telefoonmaken.nl

Telefoonmaken.nl is een groeiend bedrijf dat regelmatig op zoek is naar nieuwe werknemers of stagiaires.

Ben je gemotiveerd, toon je initiatief en wil je graag voor Telefoonmaken.nl komen werken? Dan kunnen we je wellicht een leerzame werk- of stageplek met professionele begeleiding aanbieden waar je jezelf uitstekend kunt ontwikkelen.

Het is mogelijk om een opleiding te volgen zodat je kunt groeien binnen ons bedrijf. Spreekt Telefoonmaken.nl je aan en lijkt het je leuk om ons team te versterken? Zoek via de winkelzoeker naar het filiaal waar je wilt werken of als stagiaire aan de slag wilt gaan.

We behandelen je CV vertrouwelijk!

Open vacature:

Vacature Telefoonmaken.nl: Organisatorische superheld (m/v)

Functie

Telefoonmaken.nl is per direct op zoek naar een regelneef. Iemand die een kick krijgt van dingen tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu om de in- en uitgaande correspondentie gaat of om het digitaliseren van het archief. Prioriteiten stellen, snel schakelen en een stap vooruit zijn is voor jou net zo makkelijk als eten en drinken. Je staat je mannetje, want de directeur en de organisatie vraagt nogal wat van je.
In ruil daarvoor krijg je vertrouwen en de vrijheid om je rol zelfstandig en naar eigen inzicht in te vullen. Je bent goed in taal en bestand tegen stress. Sterker nog: onder druk presteer jij het best.
Je denkt in oplossingen en bent positief ingesteld. En last but not least: je bent een pietje-precies.

WIJ?

Telefoonmaken.nl is een zeer sterk groeiende franchiseorganisatie, met meer dan 90 partners door heel Nederland. De naam zegt het al, wij repareren telefoons! Voor de particuliere markt, maar aangezien de Repair-winkels als paddenstoelen uit de grond schieten, is onze focus steeds meer op de business to business markt. Aangezien we zo immens hard groeien, zijn we in ons hoofdkantoor in Eindhoven op zoek naar een professionele kracht die ons team gaat versterken!
Wij zoeken een flexibele, administratieve en ondersteunende medewerker, die zelfstandig en gestructureerd werkt. Het maakt niet uit of je meer of minder ervaring hebt, als je maar goed bent! Het is erg belangrijk dat je zelf initiatief toont en er niet tegen op ziet om zaken uit te zoeken. Als Personal Assistant/Officemanager/Organisatorische superheld ben je een onmisbare schakel in onze dynamische organisatie. Dankzij jou kan de directeur zich helemaal richten op zijn eigen taken. Het juiste poppetje op de juiste plaats, dat idee.

JIJ?

Ben dat poppetje?
Jij regelt zaken en organiseert de agenda,
Jij bent rechterhand (en linkerhand) van de directeur, eerste aanspreekpunt voor al zijn contacten en regelt alle secretariële en organisatorische werkzaamheden,
Jij brengt structuur in de organisatie en bewaakt de deadlines,
Jij bent verantwoordelijk voor alle communicatie (mail, telefoon, post, maar ook online, intranet, social media, website, etc.),
Jij denk nog steeds, leuk! Dat ben ik!?

Dus jij bent die een echte organisatorische ‘duizendpoot’? Met:
HBO werk/denkniveau & fulltime flexibele beschikbaarheid (geen 9 tot 17 mentaliteit)
Commercieel & Communicatief sterk
Beheersing van MS Office, internet en Social media
En, je werkt graag samen, maar kunt ook goed alleen kunt werken?

DAN BIEDEN WIJ:

Een uitdagende baan met hoge mate van zelfstandigheid in een informele collegiale werksfeer.
Een klimaat waar successen worden beloond en gevierd met daarbij prima primaire en secundaire voorwaarden met een marktconform salaris (afhankelijk van je werkervaring en opleiding).

Ben je geïnteresseerd in deze functie en heb je de ambitie te willen presteren, stuur dan jouw sollicitatie naar info@telefoonmaken.nl o.v.v. Ik ben die organisatorische superheld!

Bel voor meer info

Tevredenheidsgaranties van Telefoonmaken
✓  Altijd dichtbij met ruim 90 vestigingen
✓  Zonder afspraak binnenlopen
✓  Direct reparatie
✓  90 dagen garantie
✓  Behoud van data

 

Tevredenheidsgaranties van Telefoonmaken

  • Directe reparatie

  • Ook voor zakelijke gebruikers

  • Telefoonmaken keurmerk

  • Altijd dichtbij

  • 3 maanden garantie