Bel voor meer info

Tevredenheidsgaranties van Telefoonmaken
✓  Altijd dichtbij met ruim 90 vestigingen
✓  Zonder afspraak binnenlopen
✓  Direct reparatie
✓  90 dagen garantie
✓  Behoud van data

 

Zakelijk

Heeft u vragen en of opmerkingen kunt u op de volgende manier met ons contact opnemen.

Bel nr: 06 2525 6161
Whatsapp: 06 2525 6161
Mail: info@telefoonmaken.nl

Vertrouwde partner van

DE SMARPTHONE-REPARATEUR VAN ZAKELIJK NEDERLAND
Telefoonmaken.nl (TLF) is ruim 20 jaar actief in de telecomsector. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van de telecomsector in één van de snelst veranderende markten. Dat vraagt een hoop van medewerkers, business partners, systemen en processen.

PARTNER DIE MEEDENKT
Flexibiliteit zit ons daarom in het bloed. We zijn altijd kritisch, willen altijd méér. We meten, experimenteren en zijn continu in beweging. De klant staat bij ons centraal. Deskundig voert TLF hoogwaardige smartphone en tabelreparaties uit voor ZZP-ers, MKB-bedrijven, verzekeraars en grote bedrijven.

GROOTSCHALIG NETWERK – ALTIJD DICHTBIJ
We zijn de grootste landelijke smartphone en tablet-reparateur van Nederland. Met ruim 100 winkelpunten is er altijd een TLF-business point dicht bij jouw bedrijf in de buurt.

HOOFDKANTOOR HET KLOPPENDE HART VAN TELEFOONMAKEN.NL
Ben je zakelijke gebruiker neem dan direct contact op per e-mail info@telefoonmaken.nl. Via het hoofdkantoor wordt direct je vraag of verzoek opgepakt en helpen we je snel verder. Het hoofdkantoor zorgt ervoor dat alles gestroomlijnd verloopt.

DIRECTE SERVICE AAN ZZP-ERS
ZZP-ers worden snel en vakkundig geholpen. Door een korte reparatietijd en de mogelijkheid om bij elke TLF-store je producten in te leveren, krijg je van ons wat je mag verwachten. TLF garandeert jouw bereikbaarheid.

DIENSTVERLENING OP MAAT VOOR MKB EN GROOT-ZAKELIJK
Naast directe reparatie biedt TLF ook hulp bij reparatie op locatie, Pick & Return dienst inclusief leen toestellen en vervangingsservice en spoedreparatie buiten kantoortijden aan. Op maat bieden we onderhoudscontracten en refurbishing diensten aan om bijvoorbeeld duurzaamheidsinitiatieven te stimuleren.

EXTERNE SCHADEAFHANDELING VERZEKERAARS
TLF werkt intensief met een aantal grote verzekeraars bij de afhandeling van schades. Via ons hoofdkantoor wordt het gehele proces gemonitord en begeleid van schademelding tot aan reparatie en de gehele administratieve afhandeling. TLF is uw partner op het gebied van schadeafhandeling.

DESKUNDIG ADVIES & REPARATIE
Merk-onafhankelijk wordt uw smartphone of tablet in no-time gerepareerd. Bij TLF staat kwaliteit centraal vooral op het gebied van service en technische ondersteuning. Wij voeren de meest uiteenlopende reparaties direct uit zoals: schermreparatie, Accu-vervanging, laad-connector en waterschade.

Hierbij gebruiken wij hoogwaardige onderdelen en de reparaties worden uitgevoerd door de beste opgeleide technici. Elk toestel is te repareren en leidt vaak tot significante kostenbesparingen. Informeer naar de mogelijkheden via ons hoofdkantoor.

HOOFDKANTOOR EERSTELIJNS SUPPORT ZAKELIJKE GEBRUIKERS
Heb je als zakelijke gebruiker een reparatieverzoek neem dan direct contact op met het hoofdkantoor. Je wordt direct geholpen en dit is de snelste route om weer optimaal bereikbaar te zijn. Het hoofdkantoor staat in directe verbinding met alle 100 fysieke winkels en heeft real-time inzicht in de meest optimale route voor jouw reparatie. Daarnaast zorgt het hoofdkantoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Zelfstandige, MKB of Groot zakelijk het hoofdkantoor staat je direct bij van persoonlijk advies tot aan spoedreparaties.

TLF = Expert service tegen een scherpe prijs
Waar voor je geld. TLF biedt je alles wat je van een goede smartphone en tablet-reparateur mag verwachten, maar bovenal zekerheid. Zekerheid dat je deskundig en goed wordt geholpen. Zekerheid dat alle vragen beantwoord worden.

TELEFOONMAKEN.NL KEURMERK
Kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid zijn de pijlers van het keurmerk van TLF. De bij TLF aangesloten bedrijven werken eerlijk en integer. En het hoofdkantoor van TLF kijkt over hun schouder mee, als extra zekerheid. Dat zorgt ervoor dat je de kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid krijgt die je mag verwachten.

HOGE SCORE KLANTTEVREDENHEID
Klanten waarderen TLF. We zijn continue bezig met het meten van onze klanttevredenheid. Onze klanten geven ons een gemiddeld klanttevredenheid-cijfer van 8.6.

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN
TLF staat midden in de “maatschappij” en streeft naar een hoge mate van betrokkenheid ten aanzien van duurzaamheid en welzijn. TLF werkt actief samen met Stichting Aap, MVO-Nederland en Unicef aan het versterken van initiatieven door duurzaam te opereren en streng op te treden richting kinderarbeid.

Bel voor meer info

Tevredenheidsgaranties van Telefoonmaken
✓  Altijd dichtbij met ruim 90 vestigingen
✓  Zonder afspraak binnenlopen
✓  Direct reparatie
✓  90 dagen garantie
✓  Behoud van data

 

Tevredenheidsgaranties van Telefoonmaken

  • Directe reparatie

  • Ook voor zakelijke gebruikers

  • Telefoonmaken keurmerk

  • Altijd dichtbij

  • 3 maanden garantie